2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Eerste hulp bij het kiezen van kunstgras

Eerste hulp bij het kiezen van kunstgras

Overweeg je om kunstgras aan te schaffen voor jouw tuin of balkon? Of misschien heb je een compleet ander toepassingsidee voor ogen, bijvoorbeeld voor binnen of voor een showroom? Kunstgras kan bijna overal worden gelegd. Wel is het belangrijk dat het kunstgrasoppervlak redelijk recht is. Anders bestaat het risico dat de oneffenheden door de kunstgrasmat heen zichtbaar worden. In dit artikel zetten we de belangrijkste voordelen van kunstgras kopen voor je op een rijtje. Lees snel verder!

Natuurlijke en mooie uitstraling

Het effect en de uitstraling van kunstgras is en blijft ook na lange tijd fantastisch. Veel mensen denken nog steeds dat kunstgras er onnatuurlijk uitziet. Dat dit niet het geval is, bewijzen ze bij BuitenGewoon Kunstgras met hun hoogwaardige kunstgras producten. Natuurlijk zijn er ook goedkopere varianten van kunstgras die er bij nader inzien niet bepaald natuurlijk uitzien. Deze kunstgrassoorten zijn echter meestal niet bedoeld voor gebruik in de tuin. Hoogwaardig kunstgras daarentegen is qua uitstraling niet van echt gras te onderscheiden.

Zo kies je het juiste kunstgras

Om optimaal te kunnen genieten van een kunstgrasgazon dat er onberispelijk bijligt, is het belangrijk dat je het juiste type kunstgras kiest dat bij jouw tuin, terras of balkon past. Voor sommige mensen ligt de focus voornamelijk op de natuurlijke uitstraling van het kunstgras, maar voor anderen kan de lage prijs van kunstgras de beslissende factor zijn om tot aanschaf over te gaan. Of ben je misschien op zoek naar een specifieke kleur? Bedenk vooraf wat voor jou belangrijk is, zodat je met deze factoren rekening kunt houden bij het maken van jouw keuze. Kunstgras is er in alle soorten, maten en kleuren.

De belangrijkste voordelen in een notendop

Stel jezelf gewoon even voor: een fris, groenblijvend en goed onderhouden gazon – tijdens de lange winter of de hete zomermaanden – zélfs als je terugkeert van een vakantie. Dat klinkt goed, toch? Nou, er zijn nog meer voordelen waar je op kunt rekenen, namelijk:

gras maaien nee Nooit meer gras maaien

geen onkruid met kunstgras Geen onkruid of mos

kunstgras bespaart water Water geven is niet nodig

nooit meer gras verticuteren Verticuteren is niet nodig

geen grasvlekken Geen groene vlekken op kleding

zwembad en kunstgras Het zwembad kan gewoon op het gazon staan

geen allergie kunstgras kiezen Geen allergie door blootstelling aan pollen

Kunstgras gekozen?

We zijn benieuwd naar jouw toepassing van kunstgras. Stuur gerust een foto voor in dit bericht en reageer ook als je een extra tip hebt over kunstgras kiezen via onze contactpagina.

Lees verder over producten en diensten voor een fijne tuin >>


Krijg jij de kunstige nieuwsbrief al?

 

 

26-10-2021

Tags: Eerste hulp bij het kiezen van kunstgras kunstgras tuin

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl