2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Zo kies je snel de beste flitsbezorger

Zo kies je snel de beste flitsbezorger

[Gastbijdrage] Wil jij razendsnel jouw boodschappen laten bezorgen? Dan kan je tegenwoordig gebruik maken van een zogeheten flitsbezorger. Dit zijn supersnelle supermarkten die jouw favoriete producten binnen 10 minuten thuisbezorgen. In Nederland zijn er inmiddels flink wat aanbieders. In dit blog van Snellesupers.nl lees je precies hoe het werkt en hoe je de beste snelle boodschappenservice kunt kiezen.

Wat zijn flitsbezorgers?

Flitsbezorgers zijn de razendsnelle boodschappen bezorgservices die actief zijn in de grote steden. Voorbeelden van leveranciers zijn Gorillas, Flink, Zapp en Getir. Zij werken vanuit dark stores die op strategische punten (vaak net buiten het centrum) gelegen zijn. Vanuit deze hubs worden bestellingen klaargezet en supersnel bij jou bezorgd. Je kunt de boodschappen thuis laten bezorgen, maar ook op elke andere locatie. Bijvoorbeeld op je werk of in een park. Zo lang de locatie maar binnen het bezorggebied van de flitsbezorger valt.

de beste flitsbezorger gorillas

Hoe werkt het?

Boodschappen bestellen bij de Snelle Supers is heel eenvoudig. Je download de App van jouw favoriete supermarkt en registreert een account. Op basis van jouw locatie zie je direct of bezorging mogelijk is en hoe lang dit ongeveer duurt. Vervolgens kies je al jouw benodigde boodschappen. Je hebt een ruime keuze uit fruit, groenten, dranken, snacks, maaltijden, zuivel en andere handige non-food producten zoals toiletpapier, shampoo of opladers. Betalen kan met iDeal, Paypal, Apple Pay of CrediCard. In de App zie je precies hoe laat de koerier bij jou is. Meestal is dit binnen 10 minuten, soms duurt het net iets langer.

nieuwe flitsbezorgers

Tips bij het kiezen van de beste snelle bezorgservice

In Nederland groeit het aantal flitsbezorgers snel. Op dit moment kan je al kiezen uit vier leveranciers: Gorillas, Flink, Getir en Zapp. De verwachting is dat hier ook andere flitsbezorgers bijkomen. Ook via Uber Eats en Deliveroo kan je tegenwoordig naast maaltijden ook al andere handige boodschappen bestellen. In de tabel hieronder vind je belangrijke informatie per leverancier.

  Drempelbedrag Bezorgkosten Openingstijden
Flink €1,00 €1,80 08:00 tot 00:00
Gorillas €0,00 €1,80 08:00 tot 23:00
Getir €10,00 €1,80 08:00 tot 00:00
Zapp €0,00 €1,80 24/7

 

welke flitsbezorgers Tip 1: Check welke flitsbezorgers er actief zijn in jouw stad

Bekijk eerst welke supers er allemaal zijn. In Amsterdam heb je de keuze uit vier leveranciers. Maar in veel andere steden is de keuze kleiner. Op Snellesupers.nl kan je eenvoudig alle flitsbezorgers vergelijken en zie je welke supermarkten al in jouw stad actief zijn.

assortiment flitsbezorgers Tip 2: Check het assortiment

Download de App van een van de flitsbezorgers om alvast het assortiment in te zien. Zo krijg je alvast een goed beeld bij het aanbod en de prijzen. Het is ook interessant om te zien wat voor non-food producten er allemaal aangeboden worden.

bezorgtijd flitsbezorger Tip 3: Vergelijk bezorgtijden

Veel flitsbezorgers beloven binnen 10 minuten te bezorgen. In de praktijk is het vaak wat langer. In de App zie je - op basis van jouw locatie - direct hoe lang het duurt tot de bezorger bij jou thuis is.

openingstijden bezorgen Tip 4: Bekijk openingstijden

Flitsbezorgers worden met name gebruikt wanneer de supermarkt gesloten is. Kijk dus goed naar de openingstijden van de verschillende snelle boodschappendiensten. Zapp is bijvoorbeeld 24/7 geopend. Hier kan je dus ook midden in de nacht bestellen.

korting bezorgen Tip 5: Bekijk aanbiedingen en kortingsacties

Een laatste tips is het checken van actuele acties en aanbiedingen. Veel flitsbezorgers werken met speciale actiecodes voor nieuwe klanten. Je kunt dan soms wel voor €15,00 gratis boodschappen doen bij Gorillas. Bij Getir vind je bijvoorbeeld weer veel aanbiedingen en acties in de App.

snelle bezorging

Snelle tips?

We zijn benieuwd naar jouw ervaringen en tips over deze en misschien alweer nieuwe flitsbezorgers. Laat het gerust weten via onze contactpagina. En bekijk hier meer nieuws over Eten & Drinken >>

 

Ja, bezorg mij ook die flitsende nieuwsbrief

 

 

[Gastauteur en visuals:] Snellesupers.nl laat je eenvoudig flitsbezorgers van boodschappen aan huis vergelijken. Tekst en beeld is door hun aangeleverd.
22-10-2021

Tags: de beste flitsbezorger

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl