2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Zo kies je het leukste kerstcadeau voor 2021

Zo kies je het leukste kerstcadeau voor 2021

Ben je op zoek naar het leukste kerstcadeau voor 2021? Zoek niet verder en kom origineel voor de dag met het boekcadeau 'Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom.' De jackpot winnen is voor wel heel weinig mensen weggelegd. Het is in dit mooie boek echter de metafoor voor geluk vinden. Geef jij een innerlijke reis cadeau met de kerst?

Jackpot vol geluk

Geluk vinden is natuurlijk veel mooier dan een geldprijs winnen en zeker geen gok! Dit boek biedt de sleutel tot meer geluk maar zeker ook een betere gezondheid en succes. Met dit kerstcadeau laat je de gelukkige ontvanger zien hoe hij of zij weer de touwtjes in handen krijgt van het eigen leven.

Lef en moed als kerstcadeau

Schrijfster Tamara Straatman deelt in dit boek haar kennis en expertise over NLP, coaching en verandering in mindset. Dat klinkt theoretisch maar zij doet dit aan de hand van haar persoonlijke waargebeurde verhaal. Zo neemt Tamara je mee op een innerlijke reis en geeft zij inzicht in de parallel tussen het leven en het universum.

Dat past wel heel mooi bij de kerstgedachte toch? Het boek inspireert daardoor om goed naar jezelf te kijken en met doorzettingsvermogen weer in the lead te blijven of te komen. Hoe leuk is het om een kerstcadeau vol lef en moed te geven voor onder de kerstboom?

Jackpot, het leukste kerstcadeau voor 2021!        

boek jackpot zelfhulp

Het is ook nog eens een hele mooie persoonlijke aanvulling voor het 'zelfhulp boekenplankje'. Tamara laat je je afvragen hoe jouw ideale leven eruit zou zien als alles mogelijk zou zijn. Stel je eens voor dat tijd en geld geen enkel issue zouden vormen... Met Jackpot biedt zij een innerlijk kompas dat richting geeft om een gedroomd leven te kunnen realiseren. De zin van het leven doorgronden? Daar is de kerstperiode een 'uitgelezen' kans voor!

Steun stichting Kenya Child Care met 'Jackpot'

Als je het boek ‘Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom’ aanschaft als leukste kerstcadeau voor 2021 aan een ander of jezelf steun je ook een heel goed doel: de stichting ‘Kenya Child Care’, een rescue centre voor kinderen die als vuilnis op straat zijn gezet. Een mooier kerstgebaar kan je dus niet maken. Je draagt trouwens ook nog eens bij aan een duurzame wereld want het boek is namelijk gemaakt van stone paper en leaf paper, papier gemaakt van steengruis en landbouwafval.

bekend van rtv Jackpot en Tamara: bekend van de media

Al heel veel landelijke en regionale kranten, tv-programma's, magazines en nieuwsbronnen schreven al over 'Jackpot, de sleutel tot innerlijke rijkdom.':

"Jackpot is het waargebeurde verhaal van een vrouw die, ondanks hardnekkige tegenwerking uit haar omgeving, trouw blijft aan zichzelf en haar eigen weg durft te gaan. Een fascinerend en zeer inspirerend boek over hoe je jouw gedroomde leven kunt manifesteren." | Esmir van Wering, auteur en journalist

"Jackpot is het zeer open, ontroerende maar ook humoristische levensverhaal waarin Tamara haar levenslessen op prettige wijze met jou deelt" | Robert Schulze, founding partner GrowthFactory 

kerstcadeau bestellen Direct op tijd gesigneerd exemplaar bestellen

gratis kerstcadeau

Zorg dat je op tijd je kerstcadeau koopt en begin direct met dit prachtige boek. Je bestelt Jackpot het beste makkelijk hier via Stribe. Je leukste kerstcadeau voor 2021 krijg je alleen bij Stribe voor slechts € 26,99 persoonlijk gesigneerd door Tamara én met extra cadeautjes.

Extra korting voor lezers ZoKiesje.nl

Wil je totaal ondergedompeld worden in de wereld van mindset, geluk, gezondheid en succes? Dan krijg je als lezer van ZoKiesJe.nl het boek Jackpot in combinatie met de 21-daagse succes challenge nu voor slechts € 44,99 in plaats van 127 euro. Gebruik hiervoor code ZOKIESJE bij het bestelproces, deze is geldig tot 31-12-21 23.59 uur.

Het boek ligt natuurlijk ook in alle (online) boekwinkels maar dan mis je de signering, extra presentjes en de lezerskorting voor een hele fijne challenge...

          
[Over de auteur:] Tamara Straatman is ruim 10 jaar werkzaam als NLP coach, trainer en spreker. Naast een studie NLP verdiepte zij zich in de wetenschap Quantum Fysica en Epi genetica. Daarnaast volgt zij actief internationale trainingen van o.a. Tony Robbins, Keith Cunningham, Toniic en Simone Levie.

06-12-2021

Tags: het leukste kerstcadeau voor 2021 kerst

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl