2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Zo kan je een persoonlijk kerstkaartje sturen

Zo kan je een persoonlijk kerstkaartje sturen

De feestdagen staan weer voor de deur en dat zijn gezellige, maar ook drukke tijden. Stel jij het sturen van kerstkaarten ook te lang uit? Het effect is dat er veel vluchtige online kerstwensen worden geappt. Dat kan veel persoonlijker, want zeg nou zelf: hoe leuk vind jij het om een echt kerstkaartje te krijgen en al je kerstkaarten mooi op te hangen? Dat verhoogt toch echt de kerstsfeer in huis. ZoKiesje.nl helpt je tijdig op weg om heel gemakkelijk een persoonlijk en zelfgemaakt kerstkaartje te sturen.

Regel het nu alvast voor privé, of voor je zakelijke relaties. Zo geef je je naasten echte aandacht en geniet je in alle rust van de feestmaand.

Kleine moeite, groot gebaar

Een kerstkaartje sturen is een warme kersttraditie waarmee je (kerst)liefde overbrengt via de brievenbus. Je kunt deze wenskaarten snel zelf kiezen en versturen via online aanbieders. Maar niet overal kan dit zo persoonlijk als je zou wensen, vooral voor jouw kerstboodschap. Heel plezierig is de online tool van Kaartje2go om zelf de mooiste enunieke kerstkaarten te maken, met eigen foto’s en teksten of andere versieringen. Maar je kunt ook aan de slag met een ontwerp uit hun complete kaartengalerij.

Wat kies jij?

Ga er maar even voor zitten, want je hebt er zelfs keuze uit meer dan 50.000 soorten kaarten. Naast kerstkaarten, kan je er namelijk ook terecht voor elke andere gelegenheid. Denk aan felicitatie- en trouwkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, of gewoon lieve ‘ik-denk-aan-je’-kaarten. Een kleine moeite met veel effect, toch? Het is echt heel leuk, snel en gemakkelijk; dus Go! Kies je kerstkaart, maak hem uniek, ontdek leuke extra’s en bestel je kerstkaarten!

kerstkaarten bestellen

Persoonlijke touch

De mogelijkheden om een persoonlijk kerstkaarten te sturen zijn echt eindeloos. Je persoonlijke kerstboodschap, al dan niet met nieuwjaarswens, kan je een extra boost geven met bijvoorbeeld een mooie sluitzegel. Die zijn er met sterretjes, de Kerstman of sneeuwvlokken en staan helemaal feestelijk op een sfeervolle gouden envelop. Zo maak je jouw kerstkaart absoluut uniek.

Stuur je liever alleen een nieuwjaarskaart? Dan sluit je met een poppende champagne-sticker dit jaar echt met een knal af. Maar alleen 2021, of een mooi gestileerd ‘Fijne Feestdagen’, erop kan ook.

Je kunt zelfs een kerstcadeautje meesturen met je kerstkaart. Zo maak je helemaal indruk. En wat dacht je van een QR-code op je kaart, zodat de gelukkige jouw videoboodschap kan bekijken?

We zetten alle voordelen hier voor je op een rijtje:

eigen tekst Eigen tekst & beeld

kerstversiering Bijzondere kerstversieringen

kerst envelop Kerstenveloppen en sluitzegels

kerst qr QR-code voor kerst videowensen

proefdruk kerstkaart Gratis proefdruk van je kerstkaart

eigen tekst Duurzaam met gerecyclede papiersoorten en enveloppen

adressenbestand kerstkaart Online adressen verzamelen met een adres verzoeker

Ook zakelijk handig

Ook je zakelijke kerst- en nieuwjaarswens maak je heel gemakkelijk met deze wenskaartentool. Naast een foto of illustratie in bedrijfsstijl, plaats je er eenvoudig een logo bij. Ga voor een business-versie door te kiezen voor de optie ‘zakelijk’ in het menu onder kerstkaarten. Ook handig is de keuze in doelgroep medewerkers en/of relaties. Hou je een gezellige kerstborrel? Ga dan voor een combinatie van kerstwens en uitnodiging met een van de kerstborrel kaarten.

Extra kwaliteit

Als je meer ruimte nodig hebt op je zakelijke kerstkaart, kies dan voor een achterkant met ontwerp of een dubbele kaart. Je kunt ook kiezen voor een afwijkende vorm, zoals vierkant of langwerpig. Tot slot kun je het beste kiezen voor een kleur die mooi past bij de huisstijl van je onderneming. Voor ZoKiesJe.nl hebben wij in 1 minuut deze feestelijke ‘zakelijke’ kerstkaart voor onze relaties gemaakt:

kerstkaart kiezen

Bij dit type kerstkaart hoef je niet perse zelf tekst toe te voegen, want dit staat al in het plaatje. Ook kan een beeld meer zeggen dan 1000 woorden.. Wil je wel zelf een treffende zakelijke wens uiten om je relatie te bestendigen? We geven je graag wat tekst ideeën:

Toch last-minute?

Wacht je toch nog wat te lang, het kan ook last-minute hoor; als je op werkdagen voor 20:00 ‘s avonds besteld, dan gaat je kerstkaart nog dezelfde dag in de arrenslee mee!

Gratis proberen

Probeer het gewoon eens gratis uit bij Kaartje2go want je eerste kaart krijg je helemaal gratis! De voorpret kan nu al beginnen. Je maakt er vast snel een mooie Kerst van, met alle tijd voor vrienden en familie.


Ja, ik wil de feestelijke nieuwsbrief

 

 

Foto door KoolShooters via Pexels

20-12-2021

Tags: persoonlijk kerstkaartje sturen kerst

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl