2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Een bankstel kopen zonder keuzestress

Een bankstel kopen zonder keuzestress

Een bankstel, je komt het in elk interieur tegen. Niet zo gek dat Pinterest en woonbladen er vol mee staan. Naast dat functionaliteit en comfort enkele belangrijke basiselementen zijn waar je een goede bank aan kunt herkennen, is een keuze maken echt geen gemakkelijke opgave. Ben je bezig om jouw interieur een make-over te geven en ben je nog zoekende naar het juiste bankstel? Dan kan een hoekbank uitkomst bieden. In dit artikel delen we de belangrijkste voordelen die dit type bankstel te bieden heeft.

keuze hoekbank De keuze is reuze

Ook op het gebied van hoekbanken is de keuze reuze. Kies daarom een hoekbank dat matcht met jouw interieurstijl en ook past bij de andere meubels. Zo kun je het beste kiezen voor een bankstel dat eenvoud uitstraalt, als je van een modern interieur houdt. Dol op de Scandinavische inrichting of nog actueler op de woontrend 'De Japandi stijl'? Dan kun je het beste kiezen voor een pastelkleur bank, of een hoekbank van lichte kleuren. Denk bijvoorbeeld aan wit of grijs. Liefhebber van de industriële, stoere stijl? In dat geval mag een leren bankstel in de kleur cognac natuurlijk niet ontbreken.

zitcomfort Super comfortabel

bankstel tv kijken

Toegegeven, elk bankstel moet comfortabel zitten. Dat is een understatement en geldt dus ook voor een tweezitter en driezitsbank. Echter, ontkennen kunnen we niet dat het chaise longue gedeelte van een hoekbank wel heel erg verleidelijk is om languit op onderuit te zakken om vervolgens je favoriete serie te bingewatchen op je smart-tv met partnerlief of je beste vriend(in). Daarbij moet gezegd worden dat de kussens van een hoekbank vaak wat zachter zijn en de bank meestal ook een dieper zitgedeelte heeft in tegenstelling tot een rechte bank.

slaapbank Slapen

Powernap nodig? Wil je een dutje doen? Hoe je het ook noemen wilt, een hoekbank leent zich ook bij uitstek om erop te liggen en een middagdutje te doen. Slapen kan ook, bijvoorbeeld wanneer er een logé over de vloer is. Misschien val je wel in slaap tijdens het kijken naar een serie of wanneer je ontspannend een boek aan het lezen bent.

soorten banken Soorten hoekbanken

Al overtuigd geraakt en wil je graag een bank bestellen? Houd er dan wel rekening mee dat er twee soorten hoekbanken zijn: een loungebank (met chaise longue) en de klassieke hoekbank. Deze is aan beide zijden even lang en beide hoeken zijn voorzien van een rug- en armleuning. Succes!

Meer thuistips vind je hier >>

Schrijf je ook in voor de lifestyle nieuwsbrief

 

 

19-10-2022

Tags: Een bankstel kopen hoekbank huis wonen

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl