2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Trampoline kopen? Gezond, maar lees dit eerst!

Trampoline kopen? Gezond, maar lees dit eerst!

Op zoek naar een trampoline voor in de tuin? Je bent zeker niet de enige! Steeds meer mensen stellen voldoende bewegen centraal in hun leven. En, een trampoline kopen voor in de tuin kan in dat geval een goede oplossing zijn! Met trampolinespringen kunnen kinderen, maar ook volwassenen gezond blijven. In dit artikel zetten we de belangrijkste kooptips voor je op een rijtje.

trampoline kiezen Goed voor de gezondheid

Een geschikte trampoline kopen voor in de tuin is een ideaal sport- en speeltoestel voor jong en oud. Kinderen kunnen urenlang op een trampoline kunstjes uitvoeren en met elkaar stoeien. Ben je het hier niet mee eens? Kijk dan maar eens om je heen.

trampoline kopen met veiligheidsnet

In steeds meer tuinen worden trampolines ingegraven. Misschien wordt het tijd om jouw kinderen ook nog meer tuinplezier te bieden. Bovendien is het trampolinespringen goed voor de ontwikkeling van een kind. In de eerste plaats gaan kinderen weer naar buiten om lekker actief bezig te zijn. Daarnaast is het goed voor de opbouw en het behoudt van conditie. Ook draagt trampolinespingen in positieve zin bij aan de ontwikkeling van de coördinatie van een kind.

formaat trampoline Kies je wel de juiste maat?

Hoe groter het springoppervlak is, hoe meer mogelijkheden kinderen hebben om te spelen en acrobatentrucjes uit te voeren. Willen papa en mama ook een keer springen? In dat geval biedt een springdoek van 3 meter uitkomst. Bovendien kunnen kinderen dan ook meer turnoefeningen doen. En, heb je ruimte te over? Misschien is een XL trampoline dan wel iets voor jou!

trampoline ingraven Een ingraaf trampoline kopen of toch niet?

ingraaf trampoline

Ook op het gebied van soorten trampoline zijn er nog wel wat spreekwoordelijke knopen die doorgehakt moeten worden. Een inground trampoline wordt, zoals de naam al doet vermoeden, ingegraven. Dit maakt deze type trampoline een stuk veiliger dan een staande trampoline, maar dan moet je wel bereid zijn om een gat te (laten) graven. Daarnaast moet je budget toereikend genoeg zijn om deze aanschaf te kunnen doen. Je krijgt er gelukkig wel veel springplezier voor terug. Dat is natuurlijk ook veel waard!

 

Ga jij een trampoline kopen?

We zijn benieuwd. Of heb je een extra tip om de juiste trampoline te kopen? Geef je advies dan graag via onze contactpagina.

Lees verder voor meer tuinideeën >>


Krijg jij die speelse nieuwsbrief al?

 

12-10-2021

Tags: Trampoline kopen

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl