2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Zo kies je het leukste cadeau voor moederdag

Zo kies je het leukste cadeau voor moederdag

Attentie, attentie... zondag 14 mei is het alweer Moederdag 2023! Op Moederdag kan je moeders, oma’s, stief- en schoonmoeders de extra aandacht geven die zij natuurlijk elke dag verdienen. Het blijft gewoon extra leuk om jaarlijks in het zonnetje gezet te worden door je dierbaren. Gewoon een attent bedankje voor de zorg en aandacht voor iedereen. Maar het is vooral fijn om uit te spreken en te tonen dat je zoveel van je 'moeder' houdt. Dat kan je kracht bijzetten met het leukste cadeau voor moederdag. Heb jij al een aardige attentie voor (schoon)mama of oma? 

12 Tips voor het leukste cadeau voor Moederdag

Wat een uitdaging is dat moederdagcadeau elk jaar weer he? ZoKiesJe.nl helpt je daarom hieronder graag tijdig met een dozijn cadeautips voor het leukste cadeau voor moederdag. Maak goede sier met deze leukste attenties: 

leukste cadeaus voor moederdag

1. Een thematisch shirt

Met deze handige designtool ontwerp je makkelijk een mooi shirt. Je zet er eenvoudig je eigen bedrukking op speciaal voor moeders. Je kunt daarbij zowel voor- als achterkant bedrukken met standaard prints en designs of met je eigen tekst en/of afbeeldingen.

cadeau voor moederdag shirt In de webshop van Yoursurprise.nl vind je deze shirts als leukste cadeau voor Moederdag.

 

 

filosoof als leukste cadeau voor moederdag2. Een filosofisch cadeau met een boodschap

'One is not a born woman but becomes one'. Gooi het over en filosofische boeg en geef je moeder een filosoof cadeau inclusief wijsheid. Met een prachtige, moderne kunstposter van PHILOSOTEE ™ maak je een statement en je moeder tot een ware filosofie fan. Ga je voor De Beauvoir, Nietsche of Aristotle of gewoon voor een set van drie? De afbeeldingen zijn in preorder als t-shirt verkrijgbaar.

poster moederdag Kies de best passende filosoof uit deze kunstposters in Charlotte's webshop.

 

hart voor mama als moederdagcadeau3. Een decoratief hart voor mama

Dat is leuk om te geven: een delicaat uitgesneden hart als liefdevolle cadeau. Het perfecte, betaalbare cadeautje voor moederdag, maar voor oma mag ook hoor. Elk hart meet ongeveer 25 x 25 cm en is gemaakt van 5 mm populieren multiplex. Een mooie houtsoort maar pas op: niet geschikt voor buiten.

hart voor moederdag wonen Dit moederdagcadeau is te koop in de webshop van KABOOMLASER. Je vindt er nog veel meer duurzame wooninspiratie, ook voor mams.

 

 

moederdag attentie4. Een poster van haar moeders favoriete stad

Houdt je moeder meer van architectuur of is zij helemaal hoteldebotel van een reisbestemming? Of is zij gewoon verzot op haar eigen stad of geboorteplaats? Design dan een poster van haar favoriete stad. Kies zelf je locatie, zoom in of uit, kies haar stijl en het mooiste lettertype en bestellen maar.

print van stad moederdag Print de unieke plattegrond van haar stad op Printmijnstad

 

 

 

sportcadeau moederdag

5. Nieuwe sport als gezond moederdagcadeau

Welke sport past goed bij moeders maar gunt zij zichzelf maar geen tijd voor? Geef een cadeau als hernieuwde sportimpuls cadeau. Zo slaat zij vast weer (meer) voor eigen eigen plezier aan het sporten. Of wat dacht je van een hele nieuwe, snel groeiende, hippe sport zoals bijvoorbeeld Padel? Het is een combinatie tussen tennis en squash met veel van de tennisspelregels. Het wordt al veel gespeeld in Zuid-Europa maar ook in Nederland komen steeds meer Padel-banen. Nog leuker: regel een abonnement en ga samen sporten!

moederdagcadeau Geef een van deze padel rackets cadeau met moederdag.

Korting op meer sportartikelen? Met de kortingscode Avantisport21 krijg je hier 5% korting op je gehele bestelling. Deze is niet geldig in combinatie met een superdeal of andere kortingscodes.

 

drinkglas moederdag6. Een mooi drinkglas voor een glimlach

Daar kan je mee aankomen hoor. Een mooi gevormd drinkglas 'voor binnen of buiten met vrolijke bedrukking voor blije moeders. Het glas is geschikt voor koude dranken; voor water, frisdrank, ijskoffie, melk, vruchtensap. Maar ja een cocktail of longdrink mag ook. Het glas van 450 ml heeft een gouden rand en een opdruk met gekleurde bloemen en tekst just smile'. Het enige nadeel is dat het handafwas is.

drinkglas moederdag Bekijk hier het drinkglas in de Hema-shop samen met andere moederdagcadeaus. Je kunt ook een leuke set glazen samenstellen, er zijn meer smaken!

 

hoelahoop cadeau7. Zelf kiezen uit het online warenhuis

Kan je nog steeds niet kiezen? Maak het jezelf vooral niet te moeilijk en zorg dat je op tijd wat in handen hebt. Surf gewoon even langs deze lijst van de populairste moederdagcadeaus voor elk budget. Van een fitness-cadeau zoals een hoelahoop of zelfs een van deze hometrainers tot geschenksets en damesparfums. Maar ook allerlei verzorgingsproducten, mode voor elke smaak en sieraden. 

cadeau bol moederdag Je komt er altijd uit met deze speciale moederdag cadeauselectie op bol.com.

 

boeket moederdag8. Een geurig en kleurig moederdagboeket 

Ook tijdens moederdag is het nog steeds lente. Dus geef voor de resterende meidagen een boeket vrolijke lentebloemen. Zo’n voorjaarsboeket kan je ook zelf maken of samen plukken. Denk aan hyacinten, tulpen of een combinatie van beide bloemen.

boeket moederdagcadeau Lees er meer over in ons bericht 'Voorjaarsboeket' met alle mogelijkheden om een fris boeket voor moederdag samen te stellen en te regelen, ook op afstand natuurlijk.

 

cadeaubon moederdag9. Een fashion cadeaubon van Spartoo 

Heerlijk toch een shoptegoed krijgen? Spartoo is een fijne webshop voor schoenen, kleding, tassen en nog veel meer modeaccessoires. Hier vind je moeder meer dan 1.500 merken en 150.000 modellen van Converse, New Balance, Birkenstock, Asics, Ash, Crocs, Vans, Timberland, Vero Moda, Diesel, Desigual en meer. De bezorging krijgt zij er gratis bij van Spartoo!

cadeaubon moederdag Direct de fashion cadeaubon bestellen >>

 

10. Mama's hangmat

hangmat cadeauMama mag wel wat meer ontspannen: haar lichaam en geest verdienen het! Geef je moeder gewoon een minivakantie thuis, onderweg of op het vakantieadres! Ga bijvoorbeeld voor deze complete hangmat met standaard. De Tropilex-hangmatten en -hangstoelen zijn afkomstig van traditionele hangmatwevers in Colombia en India. Ze zijn dan ook met de hand geweven en afgewerkt.

hangmat bestellen Hier kan je voor moeders zo'n fijne hangmat bestellen >>

 

11. Een revolutionaire wijnkoeler

wijnkoelerLaat moeders genieten van een blijvend, goed gekoelde wijn. Dat kan met de innovatieve, goed geïsoleerde  wijnkoeler van Coolenator. Haar lievelingswijn blijft perfect op temperatuur dankzij een uitneembaar element die je uit je vriezer op de koelerbodem legt. Kies op de website een van de bijzondere prints van bloemen, marmer of fijne pastels voor jouw wijnkoeler als Moederdag cadeau. Of nog leuker: personaliseer deze met een familiefoto. Extra cool!

Coolenator Shop direct zo'n unieke wijnkoeler >>

 

12. Een originele koekenpan

koekenpan moederdagWat dacht je van deze prachtige Technopro koekenpan met antiaanbak van Brabantia? Moeders is vast blij met deze alleskunner dankzij de verhoogde rand en de doorsnede van 24 cm. De kooktopper is geschikt voor alle kookvuren dus ook voor inductie en vind je extra voordelig via het nieuwe platform Aanbiedingenbaas.nl. Op deze site vind je trouwens meer leuke aanbiedingen van moederdagcadeau's voor gebruik in de keuken.

 

 

Inspiratie voor moederdag opgedaan?

Hopelijk heb je inspiratie gekregen en het leukste cadeau voor moederdag 2023 maar vooral voor jouw moeder of oma gevonden. Bedenk: de waarde van het cadeau zit in het gebaar! Geef bijvoorbeeld een gepersonaliseerd cadeau of bijzondere thee cadeau.

Heb je nog andere leuke cadeautips? Laat het weten via de contactpagina.

Wil je toch nog meer tips voor moeders? Lees dan deze berichten over hobby's op ZoKiesje.nl >>.


Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

 

 

08-05-2023

Tags: Cadeaus Moederdag Feestdagen

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl