2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Zo kies je met handige tips de beste reistas

Zo kies je met handige tips de beste reistas

[Gastbijdrage] Ga je binnenkort lekker op vakantie, maar vind je het lastig een geschikte tas te vinden die je mee kunt nemen voor bijvoorbeeld je waardevolle spullen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Los van de koffer voor je kleding, is het ook handig om bijvoorbeeld een schouder- of rugzak te dragen, waar je de papieren of andere spullen in kunt doen. Het is namelijk allereerst niet erg handig om deze vast te moeten houden, maar vergroot ook de kans dat je wat kwijt raakt. Omdat de keuze best groot is, hebben wij een aantal handige tips voor je, zodat het kiezen van een geschikte reistas een stuk gemakkelijker zal worden.

tas reisdoel Doel van de tas

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikte reistas, dan is het doel wel belangrijk om te weten. Stel dat je een tas zoekt die geschikt is voor het meenemen van wat eten en drinken voor op het vliegveld, dan zal deze aan andere eisen moeten voldoen, dan wanneer je een tas zoekt die je kunt gebruiken tijdens het backpacken in Thailand. Handig is dus om vooraf even goed na te denken over het doel van de tas. Stel dat je de tas alleen wilt gebruiken voor wat praktische zaken, dan is het verstandig om te kiezen voor een rugzak. In aanvulling daarop, is een tas Valentino ook handig voor je telefoon, sleutels en pasjeshouder bijvoorbeeld. Zo heb je altijd alles bij de hand en hoef je niet iedere keer je tas van je schouder te halen.

kwaliteit tas Kwaliteit van de tas

Voor een paar euro heb je een reistas als je zou willen. Toch is het aan te raden om te kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige tas. Deze tassen zijn namelijk niet alleen handig voor tijdens je vakantie, maar ook voor een tripje in eigen land. Stel dat je een dag met de kinderen naar een pretpark gaat, dan is het wel fijn dat je ook een tas bij je hebt waarin je wat eten en drinken mee kunt nemen. Daarbij komt ook dat kwaliteit belangrijk is voor het draagcomfort. Vooral wanneer je de tas wat langer draagt, is het prettig dat de schouderbanden goed zijn gevoerd, zodat je geen last krijgt van je schouders en ook het gewicht goed wordt verdeeld.

formaat beste reistas Formaat van de tas

De meeste reistassen hebben een inhoud van zo’n 20 tot 80 liter. Stel dat je gaat backpacken, dan is het aanschaffen van een grote reistas een verstandige keuze. Ga je naar een warm vakantieland en is de enige wandeling die je dagelijks maakt, het tripje naar het strand? Dan is het aan te raden om voor een ‘normaal’ formaat rugzak te gaan. Je hebt er dan niets aan dat je een enorme tas mee moet slepen, terwijl deze nog niet voor de helft is gevuld. Kijk dus even goed naar waarvoor je een tas nodig hebt, wat de kwaliteit is en hoe groot de tas ongeveer moet zijn om alles mee te kunnen nemen. Je zult zien dat wanneer je deze punten meeneemt in je keuze, het kiezen van een geschikte reistas geen enkel probleem meer is.

Meer goede reiskeuzes >>

[Artikel De beste reistas en foto door THEBAGSTORE]


Kies voor de handige nieuwsbrief

 

 

29-11-2023

Tags: Reizen Mode & Schoonheid Tas

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl