2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
2 Ondersteunende supplementen en natuurlijk!

2 Ondersteunende supplementen en natuurlijk!

 [Gastbijdrage] In een wereld waarin gezondheid steeds belangrijker wordt, is het essentieel om te begrijpen hoe we ons lichaam op de juiste manier kunnen ondersteunen. Terraflora™ pro-en prebiotisch complex en Resium zijn twee opmerkelijke producten die de aandacht trekken van mensen die op zoek zijn naar natuurlijke manieren om hun welzijn te verbeteren. Laten we eens dieper in deze twee supplementen duiken en ontdekken hoe ze kunnen bijdragen aan een gezonder leven.

Ondersteunend supplement 1. Terraflora™ pro-en prebiotisch complex

Een synbiotica voor een gezonde darmflora

Terraflora is een breed spectrum synbiotische formule die een combinatie biedt van sporevormende probiotica en geavanceerde, op voeding gebaseerde prebiotica. Dit synbiotische complex is een unieke benadering van het ondersteunen van de darmgezondheid en kan een grote rol spelen bij het behouden van een evenwichtige darmflora.

DNA-geverifieerde stammen

Terraflora bevat DNA-geverifieerde stammen, waaronder Ribospore™ (Bacillus pumilus) en Bacillus megaterium EM144™. Deze micro-organismen staan bekend om hun vermogen om antioxidanten en riboflavine (vitamine B2) te produceren met een hoge biologische beschikbaarheid. Riboflavine is essentieel voor een gezonde spijsvertering.

Levensvatbaarheid

Wat Terraflora uniek maakt, is de natuurlijke zaadachtige structuur waarin de probiotische bacteriën zich bevinden. Dit beschermt ze tegen maagzuur, waardoor ze op een natuurlijke manier overleven en levend aankomen in het lagere darmgedeelte van het spijsverteringskanaal.

Geavanceerde prebiotische ondersteuning

Terraflora's prebiotische complex bevat biologisch zeewier, paddenstoelenextracten en humuszuren. Dit zorgt voor een divers spectrum van polyfenolen en polysacchariden die van nature in voeding voorkomen en bedoeld zijn om een gezonde darmflora te ondersteunen.

Antioxidant voordelen

De Ribospore™ en Bacillus megaterium EM144™ stammen in Terraflora hebben studies aan hun zijde die aantonen dat ze hoog biologisch beschikbare, maagzuur resistente antioxidanten produceren. Dit zorgt voor optimale absorptie en gezondheidsvoordelen.

Geen koeling nodig

In tegenstelling tot veel probiotica heeft Terraflora geen koeling nodig vanwege de natuurlijke hittebestendigheid van de bacteriën. Dit maakt het niet alleen handig maar ook efficiënt.

Waarom Soil Based Organismen (Aarde Gebaseerde Probiotica)?

In ons moderne leven zijn we de connectie met de natuur verloren. Terraflora brengt deze connectie terug door sporevormende bacteriën te gebruiken die van nature voorkomen in gezonde aardbodems.

Terraflora - ingrediënten

Ingrediënten:

supplement Resium 2. Resium: Natuurlijke ondersteuning voor gezondheid

Resium is een krachtige mix van natuurlijke ingrediënten die al eeuwenlang in de traditionele Aziatische geneeskunde worden gebruikt. Dit oude geneesmiddel wint de laatste tijd aan populariteit vanwege de verschillende mogelijke gezondheidsvoordelen.

Resium ingrediënten

Het Resium kruidenmengsel bestaat uit verschillende natuurlijke kruiden en planten, waaronder venkel, steranijs, citroenmelisse, zandzeggewortel, rozemarijn, paardenbloem, kweekwortel, nopal, heermoes en muizenoorkruid. Elk van deze ingrediënten heeft unieke gezondheidsvoordelen en samen maken ze Resium tot een krachtig voedingssupplement.

Heeft Resium bijwerkingen?

Sommige mensen melden milde maagklachten, misselijkheid en hoofdpijn na inname van Resium. Dit kan te maken hebben met het gelijktijdig gebruik van medicijnen. Controleer daarom altijd of het veilig is om Resium samen met je medicijnen te gebruiken.

Hoe ziet Resium eruit?

Resium is een doorzichtige, kleurloze drank zonder toevoeging van alcohol of organische oplosmiddelen. Dit maakt het een eenvoudige en handige manier om te profiteren van de gezondheidsvoordelen van dit krachtige supplement.

Ondersteunende supplementen met unieke voordelen

Concluderend bieden Terraflora™ pro-en prebiotisch complex en Resium beide unieke voordelen voor de gezondheid. Terraflora ondersteunt een gezonde darmflora en biedt antioxidanten, terwijl Resium een traditionele mix van kruiden en planten levert voor de ondersteuning van de lever, galblaas, urinewegen en nieren.

Meer keuzes voor je gezondheid >>

Gastauteur van Ondersteunende supplementen is Ortho Vitality | Foto door Miguel Á. Padriñán via Pexels.


Kies voor de fitte nieuwsbrief

 

 

19-10-2023

Tags: Gezondheid Supplementen

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl