2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Zo kies je een airport parking - Tips

Zo kies je een airport parking - Tips

[Gastbijdrage] Als je regelmatig vliegt weet je waarschijnlijk wel hoe lastig het kan zijn om een goede en bovenal betaalbare parkeerplaats te vinden voor je auto. Het liefst niet te ver van de luchthaven af, waar veiligheid voorop staat en waar je dus niet honderden euro’s kwijt bent. Lastig? Nee hoor, want wij gaan je precies vertellen hoe je deze perfecte airport parking kunt vinden!

vergelijkingswebsite parkings Gebruik een vergelijkingswebsite

Als eerste willen we je aanraden om gebruik te maken van een vergelijkingswebsite, speciaal voor het vergelijken van parkeerplaatsen bij de luchthaven. Dit maakt het zoeken naar de juiste parking een stuk gemakkelijker. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een Schiphol parking, dan kun je kiezen tussen shuttle, valet of zelfs parkeerplaatsen op loopafstand. Die laatste is wel alleen mogelijk via Schiphol zelf en die vragen bizar hoge prijzen voor bijvoorbeeld parkeren op P1.

Beter is dus om parkeerplaatsen die net buiten de luchthaven liggen met elkaar te vergelijken. Filter op de parkeervorm en andere aspecten die je belangrijk vind, zoals sleutelbehoud bij een shuttleservice of de mogelijkheid tot het opladen van je elektrische auto.

Airport parking reviews Lees de reviews

Voordat je een online reservering maakt bij een parkeerplaats is het altijd goed om de reviews te lezen. Mensen die het parkeren bij deze aanbieder al eerder hebben ervaren vertellen jou precies wat je kunt verwachten en, waarschijnlijk, wat de minpunten zijn van deze parking. Je moet de negatieve reviews vaak wel een korreltje zout nemen, maar als er echt veel slechte reviews zijn kun je wellicht beter een andere parkeerplaats zoeken.

keuze parkeerplaats Tips voor het kiezen van de juiste parkeerplaats

Het aanbod verschilt natuurlijk per luchthaven en het is ook sterk afhankelijk van je budget en wensen welke parking je moet kiezen. Wel is het aan te raden om niet de allergoedkoopste te kiezen, tenzij deze in de beoordelingen meer dan een 8.0 krijgt. Net als bij producten geldt ook voor parkeerplaatsen dat goedkoop vaak duurkoop is. Misschien niet zozeer in daadwerkelijke schade, maar wel in plezier.

Vaak zijn de goedkopere parkings, zeker tijdens de zomervakantie, namelijk zo volgeboekt dat ze niet de tijd hebben om een goede service te leveren. Zo sta je soms lange tijd te wachten op de shuttlebus of totdat de valet chauffeur je auto naar de luchthaven brengt. Zo eindigt de perfecte vakantie toch een stuk minder leuk. Een aanbieder die net wat duurder is levert vaak een veel betere service, laat je niet onnodig lang wachten en helpt je zelfs met het plaatsen van de bagage in de shuttlebus bijvoorbeeld. Dat is toch een wat beter begin van de vakantie en vaak voor slechts een paar euro meer.

Verder willen we als tip meegeven dat het altijd belangrijk is om in goed contact te staan met de parkeeraanbieder. Is je vlucht bijvoorbeeld geannuleerd of sterk vertraagd en kom je daardoor later op de parkeerplaats aan? Communiceer dit dan zo snel mogelijk, zodat de medewerker hier rekening mee kan houden. Doe je dit niet en kom je zonder vermelding een uur of twee later pas aan, dan is de kans zeer groot dat de medewerker eerst andere klanten helpt. Hierdoor moet jij dus veel langer wachten tot je aan de beurt bent en dat wil je natuurlijk voorkomen.

[ Gastauteur Airport parking kiezen :] Vliegenenparkeren.nl | [ Foto Airport parking :] door Lama Roscu op Unsplash.


Kies voor de luchtige nieuwsbrief

 

 

18-09-2023

Tags: Reizen Eropuit Parkeren

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl