2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Zo kies je veilige personenalarmering

Zo kies je veilige personenalarmering

[Gastbijdrage] Met een complete Keuzehulp voor Personenalarmering biedt een onafhankelijk hulpplatform nu alle oplossingen. Voor ouderen was het eerder namelijk niet goed mogelijk om eenvoudig personenalarmering te vinden, te vergelijken en te gebruiken. Terwijl de behoefte aan een veilig thuis alleen maar groeit omdat steeds meer ouderen langer zelfstandig thuis blijven wonen.

Veilige personenalarmering vergelijken

Met personenalarmering kan je eenvoudig direct hulp inschakelen. Dat is nuttig als je alleen woont, het minder veilig voelt of als je klachten hebt. In dit soort situaties is het niet altijd mogelijk om andere mensen per telefoon te alarmeren. Dan is het een veilig en prettig idee dat er andere manieren zijn om eenvoudig direct hulp te kunnen inschakelen. Zowel in en om je huis als onderweg. Dat kan simpel door op de website Alleszelf.nl in de categorie Personenalarmering de speciale wensen en de locatie aan te geven.

Ruim 200 diensten Personenalarmering in NL

Veilige personenalarmeringMet de nieuwe Keuzehulp Personenalarmering is alles optimaal zélf te regelen tot op de hoogste leeftijd. Zo selecteer je naast de locatie verschillende wensen in het menu waaronder de prijsindicatie en of de alarmering binnen of buiten werkt. Maar ook naar wie de alarmoproep en -opvang gaat. Daarnaast zijn er nog verschillende functionaliteiten om een keuze uit te maken:

Smartwatch

Ook een smartwatch met valdetectie werkt als een personenalarm. Dit slimme horloge verbind je via bluetooth met je smartphone. Zo lees je van deze wearables meer af dan de tijd. De sportversies meten ook nog eens je sportprestaties en activity trackers je dagelijkse activiteiten. 

Langer en beter zelfstandig wonen

Er zijn naast personenalarmering nog veel meer diensten die ouderen en hun mantelzorgers helpen om langer en fijner thuis te wonen, ook op Alleszelf.nl; Van maaltijden tot regiotaxi, van begeleiding tot zorg aan huis. Maar ook klussen, administratie, coördinatie van zorg, meer sociaal contact en ontmoeting. Ook coronahulp voor ouderen krijgt de nodige aandacht.

Social enterprise

veilige personenalarmering sociaalAlleszelf.nl inspireert en helpt ouderen sinds 2014 als social enterprise om langer en fijner zelfstandig te blijven wonen. Dat kan door een steeds completer aanbod van hulp en ondersteuning voor ouderen in heel Nederland op één plek te tonen. Inmiddels kent Alleszelf.nl ook tientallen (nieuws)thema’s met hulpinformatie en meer dan 12.000 aanbieders.

Direct diensten vinden zoals personenalarmering

Het complete aanbod bekijk je hier door via de homepage je persoonlijke keuze te maken.

Bron: persbericht Alleszelf.nl


Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

 

14-10-2021

Tags: personenalarmering keuzehulp zorg

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl