2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Zo kies je voor zelf je huis online verkopen

Zo kies je voor zelf je huis online verkopen

Al generaties zijn we gewend om makelaars te betalen voor hun diensten. Ben jij van plan om jouw huis te verkopen? Zelf je huis of appartement verkopen is natuurlijk spannend, maar het hoeft echt niet moeilijk te zijn! Tegenwoordig kan je dat namelijk veel makkelijker zelf. Zonder tussenkomst van een makelaar met de bekende courtage. Besef wel dat een professionele verkoopmakelaar de lokale markt kent. Je krijgt ook advies over de vraagprijs, ze begeleiden de kijkers, onderhandelen voor je en stellen het o zo belangrijke koopcontract op. 

woning online verkopen Zelf je huis online verkopen

Je kunt je appartement of huis al langer helemaal zelf verkopen. Dan bespaar je veel geld maar het kost echter ook best veel kunde en tijd. Zo moet je bijvoorbeeld zelf:
  • de vraagprijs vaststellen
  • adverteren
  • de bezichtigingen leiden
  • de onderhandelingen plegen
  • en niet eenvoudig: de koopovereenkomst (voorbeeld Vereniging Eigen Huis) opstellen...

verkoopservice huis Nieuw: online verkoopservice

huis online verkopenWil je jouw woning nu zelf verkopen? Dan kan dat via een online platform stukken eenvoudiger. Zo maakt bijvoorbeeld het online platform iSalu je huisverkoop nu veel simpeler zonder tussenkomst van een makelaar. Isalu betekent vrij vertaald uit het Deens 'in de verkoop', grappig gevonden!

Zij brengen je als woningverkoper, zonder kosten, in contact met zo veel mogelijk potentiële kopers. Je krijgt dan namelijk deze verkoopservice:

  1. Fotografie van je woning voor Funda.
  2. Bepaalde periode professionele presentatie op Funda.
  3. Automatisch ontvangst van nieuwe biedingen.
  4. Zelf als verkoper bepalen welk bod je aanvaard.
  5. Onafhankelijk advies en een verzorgde koopovereenkomst.

kijkers huis Kijkers blij, jij blij

Zo'n werkwijze is ook heel plezierig voor geïnteresseerde kopers. Voor hen is een nieuw thuis kiezen uiteraard een belangrijke beslissing die zij in alle rust moeten kunnen nemen. Het verkooptraject is daarom ook voor hen 100% transparant; de biedingsperiode staat duidelijk vast zonder de bekende gesloten enveloppen. Verder bestaat er geen voorkeursbehandeling voor collega (aankoop)makelaars. Kopers krijgen een heldere biedingsperiode zonder stress en druk. Zij kunnen daarbij zo vaak als gewenst een bod uitbrengen.

online huisverkopers Meer mogelijkheden

huis op eigen website verkopenMaar er zijn natuurlijk veel meer online aanbieders met mogelijkheden voor online huis verkopen:

verkooptips eigen huis Extra verkooptips:

Bedenk dat je bovenop bovenstaande service ook nog met extra acties de verkoopsnelheid of het verkoopsucces kunt bevorderen met:

Huis online verkopen? Maak het verkoop klaar!

Verkoop klaar maken, hypotheken en verhuizen... Een goede voorbereiding is natuurlijk het halve werk. Heb je hier ook een tip over, laat dan graag je reactie achter via onze contactpagina.

Lees meer over producten en diensten voor een fijn (nieuw) huis >>


Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

 

11-06-2021

Tags: huis online verkopen huis makelaar verhuizen

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl