2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
De beste videodeurbel kiezen + test Zedar V600

De beste videodeurbel kiezen + test Zedar V600

Als je op zoek bent naar een videodeurbel, zijn er verschillende keuzecriteria die je in overweging moet nemen. Een videodeurbel is een handig apparaat dat je in staat stelt om te zien wie er voor je deur staat voordat je opent. Dit zorgt voor extra veiligheid en gemak. In dit artikel bespreken we de belangrijkste keuzecriteria voor de aanschaf van een videodeurbel. En nog handiger: de redactie test de unieke Zedar V600 videodeurbel voor je uit die voldoet aan alle keuzecriteria!

beeldkwaliteit videodeurbel De beeldkwaliteit

Een van de belangrijkste keuzecriteria voor een videodeurbel is de beeldkwaliteit. Je wilt natuurlijk een videodeurbel die een scherp en duidelijk beeld biedt. Dit is belangrijk, zodat je de persoon aan de deur kunt herkennen en eventuele verdachte activiteiten kunt signaleren. Over het algemeen geldt: hoe hoger de resolutie van de camera, hoe beter de beeldkwaliteit.

videodeurbel beste kijkhoek De kijkhoek

De kijkhoek is een ander belangrijk criterium om in overweging te nemen bij de aanschaf van een videodeurbel. Dit verwijst naar het bereik dat de camera heeft om te zien wie er voor de deur staat. Een brede kijkhoek kan handig zijn om een beter overzicht te krijgen van wat er aan de voorkant van je huis gebeurt.

videodeurbel installatie De installatie

Een ander belangrijk criterium om in overweging te nemen bij de aanschaf van een videodeurbel is de installatie. Je wilt natuurlijk een videodeurbel die gemakkelijk te installeren is, zodat je niet veel tijd kwijt bent aan het installatieproces. Veel videodeurbellen kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd met behulp van dubbelzijdig tape of schroeven en al dan niet met een aparte beugel.

onderweg bereikbaar

verbinding deurbel De verbinding

Een ander belangrijk criterium om te overwegen bij de aanschaf van een videodeurbel is de verbinding. Je wilt een videodeurbel die gemakkelijk te verbinden is met je wifi-netwerk, zodat je de beelden van de camera op je smartphone kunt bekijken. Over het algemeen geldt: hoe beter de wifi-verbinding, hoe beter de videokwaliteit. Maar ook onderweg bekijken wie er voor je deur staat is natuurlijk wel zo handig!

kosten videodeurbellen De prijsstelling

De prijs is natuurlijk ook een belangrijk criterium om in overweging te nemen bij de aanschaf van een videodeurbel. De prijzen van videodeurbellen variëren sterk, afhankelijk van de functies en de kwaliteit van het apparaat. Het is belangrijk om een budget te bepalen voordat je op zoek gaat naar een videodeurbel, zodat je kunt voorkomen dat je te veel uitgeeft.

integratie apparaten De integratie met andere apparaten

Als je al andere slimme apparaten in huis hebt, zoals slimme lampen of een slimme thermostaat, dan kan het handig zijn om een videodeurbel te kiezen die compatibel is met deze apparaten. Zo integreer je verschillende apparaten met elkaar en bedien je deze met één app.

Om tot de juiste keuze te komen, is het belangrijk om bovenstaande criteria te overwegen en af te wegen wat voor jou het belangrijkst is. Hieronder volgen nog enkele extra tips om je te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing.

Extra tips bij de keuze van een videodeurbel

Wat is een goed voorbeeld?

Een videodeurbel kan dus een uitstekende toevoeging zijn aan je huisbeveiliging en kan je helpen om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt bij je voordeur, zelfs als je niet thuis bent. Maar met zoveel opties op de markt kan het moeilijk zijn om de juiste videodeurbel te kiezen. Gelet op de keuzecriteria lichten we hier graag een goed voorbeeld van een videodeurbel die ook voor jouw zomaar de beste keuze kan zijn: De Zedar V600 videodeurbel:

altijd bereikbaar videodeurbel

1. Eenvoudige installatie

Een van de grootste voordelen van de Zedar videodeurbel is de eenvoudige installatie. Op de mooie verpakking kan je direct al een QR-code scannen voor een uitlegfilmpje op YouTube. Je download zo simpel de app van Tuya Smart waar je ook andere smartapparaten aan kan koppelen. Via de heldere, gratis app koppel je de Zedar videodeurbel gemakkelijk en snel aan je wifi-netwerk. De camera is al opgeladen maar je kan deze altijd weer met het meegeleverde USB-snoertje bijladen.

zedar video doorbell

Je kunt de deurbel vervolgens aan de van de bijgeleverde handleiding eenvoudig bevestigen met dubbelzijdig 3M-tape of schroeven en de inbegrepen muurbeugel. Er zijn twee soorten beugels beschikbaar: een normale beugel en een met een schuine kijkhoek.

montage zedarHet is alleen even puzzelen in welke volgorde je monteert en hoe je de deurbel veilig zekert aan de muurbeugel. Dat mist nog in de handleiding namelijk. Daarom hierbij een inzetfoto. De deurbel kan je draadloos installeren of je sluit deze aan op de bestaande bedrading van je deurbel. Het leukste is de bijgeleverde stekker met speaker voor binnen met heel veel leuke ginggeluiden. Met Kerst kan je zelfs tijdelijk kerstmuziek kiezen.

2. Menselijke detectie

Een ander voordeel van de Zedar videodeurbel is de bijzondere, menselijke detectie met Al-technologie. Met deze technologie en een geavanceerd algoritme kan de camera op intelligente wijze lichaamsvormen en gezichtspatronen detecteren. Dit betekent dat je alleen gewaarschuwd wordt als er mensen voor de deur staan. Zo voorkom je dat je wordt gestoord door vals alarm.

3. Gratis en veilige opslag

Bovendien is de Zedar videodeurbel uitgerust met een Micro SD-kaart van 32 GB, wat betekent dat je videobeelden gratis kunt opslaan zonder dat je een duur maandelijks abonnement hoeft af te sluiten. Zo hoef je je ook geen zorgen te maken over de veiligheid van je opgeslagen data.

4. Scherpe beelden en goed geluid

Als je op zoek bent naar een videodeurbel met scherpe videobeelden, dan is de Zedar videodeurbel ook een goede keuze. Zie hieronder een screenshot van de weergave op een smartphone. Met een brede 135° kijkhoek en 1080p Full HD beeldkwaliteit, kun je alles vastleggen in de omgeving rondom je voordeur, zelfs in het donker met de Infrarood Nachtzicht functie. Je kunt ook nog eens makkelijk in gesprek gaan met de bezoeker.

screenshot videodeurbel

5. Sneller en sterker

Tot slot heeft de Zedar videodeurbel verschillende voordelen ten opzichte van zijn concurrenten. Zo heeft de deurbel een 25% snellere reactie, een 25% sterker signaal en een 40% grotere batterij. Daarnaast heeft de deurbel een verbeterde bewegingssensor en videokwaliteit, en wordt hij geleverd met een beveiligingsschroef, waardoor het onmogelijk is om de deurbel te verwijderen.

Al met al is deze Zedar videodeurbel met camera en wifi dus een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een slimme deurbel zonder verplicht abonnement en met veel handige functies en voordelen.

Wat is de beste videodeurbel voor jou?

In conclusie is het kiezen van een videodeurbel een belangrijke beslissing waarbij verschillende criteria in overweging moeten worden genomen. Door bovenstaande tips te overwegen, kun je de juiste keuze maken voor jouw situatie. Een videodeurbel biedt extra veiligheid en gemak en kan daarom een waardevolle toevoeging zijn aan je woning.

Slimmer wonen? Zie meer in de Categorie Huis >>

Artikel De beste videodeurbel met dank aan en in samenwerking met Zedar | Foto's: sfeerbeeld straat van Andrea Piacquadio via Pexels, Locatie- en productfoto's © ZoKiesJe.nl.


Ja, stuur meer tips zoals deze over de beste videodeurbel via de slimme nieuwsbrief 

01-05-2023

Tags: Huis Zorg Beveiliging

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl