2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Sim only abonnement afsluiten: let hier op

Sim only abonnement afsluiten: let hier op

[Gastbijdrage] Meer dan de helft van de Nederlanders beschikt tegenwoordig over een sim only abonnement. De populariteit van deze abonnementsvorm neemt gestaag toe. Naar verwachting zal die populariteit het komende jaar alleen nog maar verder toenemen.

Overweeg jij ook om een sim only abonnement af te sluiten? Dan zijn er wel enkele zaken om rekening mee te houden.

Bijna alle providers bieden naast abonnementen met toestel ook sim only abonnementen aan. Maar bij wie kun je dit abonnement dan het beste afsluiten? Hoe weet je zeker dat deze voldoet aan jouw wensen en – niet geheel onbelangrijk – het budget? Vind je het lastig om een keuze te maken? Dan helpen we je met dit artikel graag op weg. Hieronder geven we enkele handige tips bij het uitzoeken van een sim only abonnement.

Provider kiezen Provider kiezen

Voordat je een sim only abonnement kunt afsluiten, is het eerst belangrijk om de juiste provider te kiezen. Maar hoe maak je zo’n keuze? Dat is lastiger dan je denkt. In Nederland zijn er ontzettend veel providers waarbij je een sim only abonnement kunt afsluiten. Hoe weet je dan wat de juiste is?

Hierbij geldt dat vergelijken de enige optie is. Wees je ervan bewust dat elke provider weer andere aanbiedingen heeft en ook andere mogelijkheden kan bieden. Er zijn verschillende sites beschikbaar waarop je eenvoudig een vergelijker kunt invullen. Op basis van jouw persoonlijke wensen, toont deze vergelijkingstool dan direct wat de voordeligste optie is.

Heb je momenteel al een sim only abonnement? Maar loopt deze binnenkort af? Kies er dan in elk geval niet voor om in het abonnement te blijven zitten. Providers doen er namelijk alles aan om door de jaren heen hun abonnementen aantrekkelijker te maken. Nog meer te bieden. Dit betekent dus ook dat de abonnementen van nu een stuk gunstiger zijn dan die van pakweg twee jaar geleden. Daarom is het altijd goed om na het verstrijken van de looptijd voor een ander abonnement van dezelfde provider te kiezen of zelfs geheel over te stappen naar een andere provider. Hier kan je aanzienlijk veel geld mee besparen.

Flexibel contract Flexibel contract

Het mooie van een sim only abonnement is dat het veel flexibeler is dan andere contracten. Zo zit je met een abonnement met toestel hier toch al snel twee jaar aan vast. Dit omdat je natuurlijk ook eerst de telefoon volledig af moet betalen. De looptijd van een sim only abonnement varieert van één tot drie jaar. Er zijn zelfs abonnementen die maandelijks opzegbaar zijn. Kom je dus een betere aanbieding tegen? Dan stap je eenvoudig over.

Sim only abonnement verbruik Onderzoek jouw verbruik

Je bent verreweg het goedkoopst uit wanneer het abonnement volledig op jouw persoonlijke wensen aansluit. Daarom is het goed om je huidige verbruik te onderzoeken. Hoeveel data verbruik je maandelijks? Hoeveel bel je? Sms je ook nog wel eens? Dan is het goed om hier rekening mee te houden. Buiten je bundel bellen of internetten is altijd een stuk duurder. Kies daarom altijd voor een abonnement die echt in jouw wensen voorziet. Zo weet je zeker dat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. 

Meer keuzes voor PC & Mobiel >>

[ Gastauteur en foto Sim only abonnement afsluiten :] Simpel 


Kies voor de gratis nieuwsbrief

 

 

11-04-2023

Tags: PC & Mobiel Sim Only

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl