2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Zo kies je de leukste digitale spelletjes op afstand

Zo kies je de leukste digitale spelletjes op afstand

Thuis samen een gezelschapsspelletje spelen kan niet altijd en met iedereen... Profiteer in deze tijd van de mogelijkheid om digitale spelletjes op afstand te spelen met elkaar. Dat kan met je familie, vrienden, kennissen, de buren of zelfs onbekenden.

Downloaden van de gameapps kan makkelijk online in de Apple App Store of Google Play Store. Dit geven we hieronder bij elk spelletje aan. Enne... wel zo handig om eerst even je smartphone, laptop of tablet stevig op te laden. Veel spelplezier met elkaar!

Gezelschapsspellen als digitale spelletjes op afstand:

 

digitale spelletjes op afstand catancatan Handelen met Catan

Deze nieuwe klassieker speel je ook gewoon online, altijd en overal. Het biedt het tafelspelgevoel gewoon op je scherm. Zowel het originele bordspel als het het kaartspel en de uitbreidingen. Zelfs ‘CATAN, De opkomst van de Inca's’ is in deze app inbegrepen. Bouw je straten en steden, handel slim in grondstoffen en word zo Heerser(es) van Catan! Je kunt het opnemen tegen spelers van over de hele wereld op telefoon, tablet of laptop.

Download hier in: Apple App Store | Google Play Store

 

digitale bordspelletjes cluedocluedo Los een misdaad op met Cluedo

Cluedo is het klassieke familiebord-mysteriespel dat je ook online kunt spelen. Dat kan met bekenden maar ook met Cluedo-fans wereldwijd. WIE pleegde de misdaad, met WELK wapen en WAAR? Je gaat mee met Miss Scarlett, Colonel Mustard, Mrs Peacock, Reverend Green, Dr Orchid en Professor Plum op een nacht vol moord en mysterie in Tudor Mansion. Rol de dobbelsteen om door het landhuis te bewegen en stel vragen. Je gebruikt de virtuele Clue Sheet om aantekeningen te maken en rode haringen te elimineren. Maak briljante conclusies en los eerst de misdaad op!

Download hier in: Apple App Store | Google Play Store

 

 

evil apples game appevil apples Afmaken maar met Evil Apples vs. Humanity

Evil Apples is een hilarisch kaartspel. Het is geïnspireerd op het populaire gezelschapsspel Cards Against Humanity. Speel 'dirty' kaarten tegen je vrienden om ze te verslaan! Online trek je een kaart met een onafgemaakte zin die je afmaakt met jouw antwoord uit je eigen kaartdeck. Tranen trekkend! De creatiefste van het stel mag wijs je als winnaar aan. Ook hier maakt een extra live videoverbinding het extra leuk.

Download hier in: Apple App Store | Google Play Store

 

heads up appgameheads up Woorden raden met Heads Up!

Het leuke en hilarische spel van Ellen DeGeneres uit de Ellen-show voor een leuke online spellenavond op de bank. Raad het 'wie of wat'-woord op de kaart dat op je hoofd zit gewoon aan de hand van de aanwijzingen van je vrienden voordat de timer afloopt! Alleen jouw tegenstander ziet het op zijn of haar telefoon. Je mag alleen met ja of nee antwoorden. Als je de meest woorden raadt, win je. Zo simpel kan een leuk spel zijn!

Download hier in: Apple App Store | Google Play Store

 

digitale spelletjes op afstand kahootKahoot! Quizzen geblazen met Kahoot!

Speel boeiende quiz-gebaseerde spellen. Je kunt zo iets nieuws leren of je maak zo'n 'kahoot' gewoon zelf met je eigen quizvragen. Het vergt iets meer inspanning en voorbereiding, maar is wel nóg leuker. Wat je nodig hebt is een stel gezellige mensen met een smartphone en het liefst ook een laptop, een internetverbinding en een vleugje inspiratie voor de grappigste vragen én antwoorden. Het is net zo gezellig als kletsen aan de keukentafel, en grappiger dan een rondje algemene kennisvragen.

Download hier in: Apple App Store | Google Play Store

 

monopoly online game spelmonopoly Ga direct door naar... Monopoly

Moeten we het nog uitleggen? Je gooit de dobbelstenen en koopt, verkoopt, bouwt om een om een ​​rijke huisbaas te worden in MONOPOLY. Deze klassieker is wereldwijd geliefd en speel je op mobiel en tablets, offline en online! Het bord komt tot leven met prachtig animaties op het ontworpen 3D-stadsbord met hotels en huizen. Dankzij de multiplayer-optie speel je zowel tegen je familie en vrienden of tegen deelnemers van over de hele wereld. 

Download hier in: Apple App Store | Google Play Store

 

rummikub als apprummikub Cijfers en kleuren schikken met Rummikub


Dit klassieke Rummikub-spel is er nu ook met een gratis digitale versie! Rummikub is een van de populairste familiespellen ter wereld. Gevraagd is tactisch denken en een portie geluk. Rangschik de stenen om de slimste combinatie van kleuren of nummers te maken. Wie als eerste speler alle stenen op tafel weet te plaatsen, wint de wedstrijd! Het blijft elke keer weer spannend; het bordspel is niet voor niets al 70 jaar populair! 

Download hier in: Apple App Store | Google Play Store

 

30 seconds spelletje30 seconds Tijd voor een party met 30 seconds

Dit sensationele partyspel stelt je kennis razendsnel op de proef. Onder tijdsdruk speel je het toch eenvoudig en met meerdere onderwerpen. De spelregels zijn ook uiterst simpel. Laat je team zoveel mogelijk namen raden binnen 30 seconden op basis van jouw beschrijvingen. Elk team van wel minimaal twee spelers moet de rest van het team de vijf namen laten raden van het kaartje op het scherm. Winnaar is het team dat als eerste de finish op het speelbord haalt.

Download hier in: Apple App Store | Google Play Store

 

skribbl spelletje onlineskribble Tekenen en raden met Skribbl

Dit gratis online spel laat elke deelnemer om en om tekenen en raden. Scoor de meeste punten en win! Leuk is dat de andere spelers tegelijk mee kunnen chatten. Het is wel het makkelijkste op laptop of pc. De gekozen gebruiker moet het woord tekenen dat ze krijgen. De andere spelers moeten het raden om punten te verdienen. Blijf wel steeds scherp en geconcentreerd om snel te raden. Een soort Pictionary dus  maar hierbij nodig je vrienden, familie of zelfs onbekenden wereldwijd uit met een linkje. 

Download hier in: Apple App Store | Google Play Store

 

digitale spelletjes op afstand triviatrivia crack Test je kennis met Trivia Crack

In dit spel daag je vrienden en vijanden uit en test je je kennis. De vriendelijke raddraaier Willy selecteert de vragen uit zes verschillende categorieën. Kies maar uit bij Trivia Crack: sport, amusement, kunst, wetenschap, geschiedenis of aardrijkskunde. Wees de eerste met zes kronen om te winnen, maar kijk uit voor de rematch!

Download hier in: Apple App Store | Google Play Store

 

 

digitaal kaartspel unouno spel Kaart digitaal met Uno

2021 is de 50e verjaardag van het klassieke kaartspel UNO! ™. Je kaart nu ook virtueel op je mobiele apparaat met nieuwe regels, toernooien, spelinstellingen en nog veel meer! Het is een competitief gezinsvriendelijk kaartspel dat je overal kan spelen. Je speelt het twee tegen twee maar je kunt ook met meer in een Fun Room kaarten. De chatbox laat je met elkaar contact houden. Een aparte videoverbinding op je laptop maakt het nog leuker uiteraard. Klaar. Set. UNO! ™

Download hier in: Apple App Store | Google Play Store

 

wordfeud spelen onlinewordfeud Taalpuzzelen met Wordfeud

Met puzzelspel Wordfeud maak en leg je woorden op het bord op je scherm. Je kunt zo tegen iedereen spelen met taal. Het is geschikt voor meerdere spelers en je kunt zelfs 30 potjes tegelijk spelen. Daarbij kan je chatten en het liefst alleen complimentjes geven. Extra leuk is dat Wordfeud ook onbekende tegenstanders voor je kan vinden. Aan jou de keuze! Net als bij de beroemde tegenhanger als bordspel verhoog je je score door op de vakjes van (drie)dubbele letter- en (drie)dubbele woordwaarde letters te leggen. Er zijn verschillende varianten om het spel mee te starten.

Download hier in: Apple App Store | Google Play Store

Welke digitale spelletjes op afstand speel jij?

Heb je je keuze kunnen maken? Of heb je eerst een makkelijke smartphone nodig? Kom gerust nog eens terug voor een ander spel. Ken je nog andere klassieke gezelschaps- en bordspellen die je nu ook digitaal kunt spelen op afstand? Wat zijn jouw ervaringen met online samenspelen? Laat het weten via de contactpagina, zo wordt dit overzicht steeds completer.

Lees ook steeds meer over andere leuke hobby's >>

 


Schrijf je gratis in voor de speelse nieuwsbrief

 

 

25-05-2021

Tags: digitale spelletjes op afstand apps games spelletjes online spelen

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl