2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Kasten op maat kiezen voor een opgeruimd huis

Kasten op maat kiezen voor een opgeruimd huis

Heb je al een tijdje last van een wat chaotische woning? Kasten helpen je bij het organiseren van je spullen. Maar de bestaande losse en inbouwkasten bieden vaak niet precies de opbergruimte die je nodig hebt. met de aanschaf van weer een standaard kast bestaat het risico dat je niet de meest ideale oplossing vindt. Kasten op maat bieden je wel de perfecte oplossing: zij zijn speciaal gemaakt voor je huis of je bouwt deze modulair op. Zo geven zulke kasten je precies waar je naar zoekt. ZoKiesJe.nl staat in de opruimstand en helpt je hier graag verstandig kiezen.

uitleg kast op maat Wat zijn kasten op maat eigenlijk?

Met kasten op maat bedoelen we hier kasten die letterlijk op maat en passend worden gemaakt maar ook kasten die je makkelijk kunt uitbreiden, verkleinen of opsplitsen. Het is maar net waar de situatie, ook in de loop van de tijd, om vraagt. Kasten op maat hebben duidelijk vele voordelen. Ze passen altijd of steeds precies in je woning, waardoor je geen ruimte verspilt. Ze zijn ook stevig en robuust, waardoor je erop kunt vertrouwen dat je kasten voor de lange termijn meegaan. Bovendien kun je kasten op maat krijgen in verschillende stijlen, waardoor je kasten kunt kiezen die bij je woning passen.

kasten op maat kiezen Hoe kies je kasten op maat?

Als je kasten op maat wilt kiezen, zijn er een paar dingen waar je op moet letten.

1. Meten is weten

Allereerst moet je de afmetingen van de benodigde kast(en) kennen. Meet de ruimte waar je de kasten wilt plaatsen, zodat je precies weet wat voor kasten je nodig hebt. Als je niet zeker weet wat je nodig hebt, neem dan contact op met een specialist die je kan helpen bij het kiezen van de juiste kasten.

2. Bepaal stijl en vorm

Vervolgens moet je de stijl van je kasten kiezen. Wil je een modern of klassiek ontwerp? Wil je een kast met glazen deuren of met houten deuren? Of misschien met schuifdeuren? Er zijn veel kaststijlen om uit te kiezen, dus je kunt er zeker van zijn dat je iets vindt dat bij je past. Je kunt een standaardkast ook zelf ‘af-stylen’ met aparte kastdeurgrepen.

3. Denk na over de indeling en functie

Kijk ook goed naar de opruimfunctie die de kast moet hebben. Sommige zaken wil je gewoon niet in het zicht hebben. Combineer daarom ook met kastdeurtjes en ladekasten voor extra opberggemak. Ladekasten zijn erg handig voor het opbergen van kleding, documenten, beddengoed, keukengerei, boeken en nog veel meer. Als je voor meerdere lades gaat, kun je items organiseren en hierdoor makkelijk vinden wat je zoekt. Kijk voor inspiratie maar eens daar deze ladekasten van Tylco. Hun collectie bevat zowel moderne als klassieke stijlen, waardoor er een geschikte ladekast is voor ieders persoonlijke smaak en het interieur. De ladekasten zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten, stijlen en kleuren, wat betekent dat je altijd iets kunt vinden dat bij je interieur past. De stijlvolle en duurzame ladekasten worden geproduceerd met hoogwaardige materialen, waardoor ze sterk en duurzaam zijn. De ladekasten zijn eenvoudig te assembleren en te verkleinen of vergroten, waardoor je binnen enkele minuten een mooie, stijlvolle ladekast in je kamer hebt.

4. Budgetteer

Tot slot moet je je budget bepalen. Kasten op maat kunnen duurder zijn dan basiskasten uit de winkel, dus bedenk hoeveel je kunt uitgeven voordat je weg droomt bij de prachtigste kasten. Als je binnen je budget blijft, kun je vast ook kasten kiezen die je echt mooi vindt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kosten. Desnoods pak je het kamer voor kamer aan of breidt je je kast steeds wat meer uit.

verkoopadressen kastmaatwerk Waar koop je je kasten op maat?

Er zijn veel winkels en leveranciers die kasten op maat verkopen, waaronder gespecialiseerde meubelwinkels, bouwmarkten en online meubelwinkels. Als je een gespecialiseerde meubelwinkel bezoekt, kun je met de specialisten praten en advies krijgen over de juiste kasten voor je woning. Als je liever online koopt, kun je ook een goede deal vinden. Er zijn veel online meubelwinkels die kasten op maat verkopen, waaronder sommige winkels die kant-en-klare kasten aanbieden. Je kunt ook een op maat gemaakte kast bestellen, waarbij je de afmetingen, stijl en materiaal kunt kiezen. Daarvoor kan je ook bij een meubelmaker tof timmerman terecht maar dat is uiteraard een dure optie.

Opgeruimd staat netjes met kasten op maat

Kasten op maat zijn dus echt de perfecte oplossing voor een compleet opgeruimd huis. Ze passen precies in je woning, waardoor je geen ruimte verspilt, en je kunt kasten kiezen die bij je woning passen. Er zijn veel winkels die kasten op maat verkopen, waaronder gespecialiseerde meubelwinkels, bouwmarkten en online meubelwinkels. Op maart laten maken door een vakman kan ook maar zal duurder uitvallen. Als je de juiste kasten kiest, kun je je huis eindelijk opruimen en een georganiseerde leefruimte creëren.

Meer producten en diensten voor een fijn huis >>

Dit artikel Kasten op maat is in samenwerking met Tylco.


Ja, stuur mij updates via de opgeruimde nieuwsbrief 

03-04-2023

Tags: Kasten Huis

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl