2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
10 Leuke opdrachten voor een vrijgezellenfeest

10 Leuke opdrachten voor een vrijgezellenfeest

Heb je een vriend of vriendin die binnenkort gaat trouwen? Wil je iets leuks voor ze organiseren als 'afscheidsfeest'? Dat is niet zo vreemd want er bestaat immers zoiets als een traditioneel vrijgezellenfeest! Met een vrijgezellenfeest, ook wel vrijgezellendag genoemd, kun je je vriend of vriendin de laatste dag en/of avond als vrijgezel laten vieren. Maar hoe bedenk je originele opdrachten om het feest nog leuker te maken? ZoKiesje.nl geeft je hier de keuze uit tien originele en leuke opdrachten voor een vrijgezellenfeest. Combineren mag ook hoor!

Fotoshoot opdrachten voor een vrijgezellenfeest 1. Fotoshoot 'bachelorparty'

Organiseer een fotoshoot als eerste opdracht op het vrijgezellenfeest. Laat iedereen de meest originele poses aannemen en de mooiste foto’s maken. Je kunt de foto’s later gebruiken om een fotoboek te maken. Vergeet ook niet een mooie groepsfoto te schieten. Als extra mooie herinnering kan je vooraf dan t-shirts bedrukken met een leuke naam of slogan voor deze speciale vrijgezellendag.

Speurtocht 2. Speurtocht

Een bijzondere speurtocht zorgt ervoor dat je vriend of vriendin een avontuurlijke vrijgezellendag beleeft. Laat je vriend of vriendin samen met de andere gasten bijvoorbeeld op zoek gaan naar verschillende voorwerpen. Je kunt hierbij denken aan een rode ballon, een vlieger, een stukje kauwgom, enzovoort.

bruidsliedjes raden 3. Raad de bruidsliedjes

Test je vriend of vriendin op zijn of haar kennis van bruiloftsliedjes met deze originele opdracht. Laat je vriend of vriendin en de andere gasten op het vrijgezellenfeest de titel raden van bekende bruiloftsliedjes.

Memory Challenge 4. Memory Challenge

Een memory challenge is een van de leukere opdrachten voor een vrijgezellenfeest waarbij de gasten proberen te onthouden wat er op tafel wordt gelegd. Laat je vriend of vriendin en de andere gasten een aantal voorwerpen op tafel leggen. De bedoeling is dat de deelnemers de voorwerpen precies zo moeten terugleggen als ze ze hebben gezien.

Kledingruil 5. Kledingruil

Kledingruil is ook een leuke opdracht om op een vrijgezellenfeest te doen. Laat de gasten verschillende kledingstukken uitwisselen en zien hoe ze eruit zien in andermans kleding. Jureren maakt het extra leuk samen met wat relevante prijsjes bijvoorbeeld van kledinggadgets of een pet met je dagthema erop.

dans maken 6. Verzin een dans

Verzin een dans is een leuke opdracht waarbij je vriend of vriendin en de andere gasten een dans verzinnen. Laat de gasten een dans verzinnen die past bij een bepaalde muziekstijl of nummer.

toespraken houden 7. Laat toespraken houden

Organiseer een toespraakwedstrijd tijdens het vrijgezellenfeest. Laat je vriend of vriendin en de andere gasten een toespraak verzinnen over de bruidegom of bruid.

Verzin een lied 8. Verzin een lied

Verzin een lied is een andere leuke opdracht om de stemming erin te houden. Laat je vriend of vriendin en de andere gasten een lied verzinnen over de toekomstige bruid en bruidegom.

Puzzel opdrachten vrijgfezellenfeest 9. Puzzelwedstrijd

Organiseer een puzzelwedstrijd waarbij de gasten een puzzel moeten oplossen. Laat de deelnemers een puzzel van bijvoorbeeld 100 stukjes oplossen. Wie het als eerste heeft opgelost, wint!

verhaal vrijgezellendag 10. Verzin een verhaal

Verzin een verhaal is een leuke opdracht waarbij de gasten een verhaal verzinnen over de bruidegom en bruid. Laat je vriend of vriendin en de andere gasten een verhaal verzinnen over hoe de bruidegom en bruid elkaar hebben ontmoet.

Genoeg opdrachten voor een vrijgezellenfeest?

We hopen dat je met deze 10 originele en leuke opdrachten voor een vrijgezellenfeest je vriend of vriendin een geweldige avond kunt bezorgen. Vergeet niet om tijdens je uitjes ook lekker te eten, te drinken en te dansen tijdens het vrijgezellenfeest. Veel plezier met elkaar!

[Foto Opdrachten voor een vrijgezellenfeest via Pexels:] door Cottonbro Studio.

 

Culinaire tips vind je in de Categorie Eten & Drinken >>


Ontvang de feestelijke nieuwsbrief22-03-2023

Tags: Eten & Drinken Hobby Feest

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl