2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Zo kies je de beste coronahulp voor ouderen

Zo kies je de beste coronahulp voor ouderen

[Gastbijdrage] Met de maatregelen om het coronavirus te bestrijden bestaat er voor kwetsbare groepen een lastige situatie. Zeker voor de ouderen die thuis willen of moeten blijven en minder bezoek en aandacht krijgen. Er is immers zoveel meer dan online radio luisteren... Alleszelf.nl geeft daarom in een online overzicht weer van alle mogelijke coronahulp voor ouderen. Inmiddels blijkt uit het gebruik van de aanverwante Keuzehulp dat de vraag naar bepaalde diensten voor ouderen flink verschuift.

coronahulp voor ouderen online Alle coronahulp voor ouderen op één plek

coronahulp voor ouderenDe homepage van Alleszelf.nl linkt naar een overzicht alle tips en mogelijkheden voor coronahulp. Dit varieert van hulp door vrijwilligers, boodschappen- en maaltijdservice tot digitaal contact en  telefoondiensten. Fijne tips zijn ook de online bibliotheek, hoe vitaal te blijven en hoe je makkelijk een kaartje of bloemetje kunt sturen.

Omdat de momenten dat ouderen langer alleen thuis zijn helaas zijn toegenomen is er ook aandacht voor personenalarmering. Dit kan zorgen voor meer persoonlijke veiligheid in deze corona-periode. Tot slot zijn alle initiatieven en oproepen voor coronahulp verzameld.

coronahulp voor ouderen behoeften Andere behoeften

Het bezoek aan de online Keuzehulp op Alleszelf.nl met alle diensten voor ouderen verandert de laatste maand duidelijk. De Keuzehulp die helpt om langer en beter zelfstandig te blijven wonen blijkt actueler dan ooit nu thuis blijven het advies is. Je vind en vergelijkt er gemakkelijk diensten aan huis en in de buurt. Zo regelt u als oudere, naaste, mantelzorger of hulpverlener alles zélf:

Waar voorheen de regiotaxi topfavoriet was zijn dat nu vooral boodschappenservices en maaltijden aan huis. Maar ook naar personenalarmering wordt meer gezocht en vergeleken. Ook hulpmiddelen voor jouw situatie zijn er steeds meer te vinden in de kiezer.

coronahulp voor ouderen helpt Alle hulp helpt

Alleszelf.nl hoopt met de hulpinformatie een bijdrage te leveren aan de vermindering van de gevoelens van eenzaamheid en dat iedereen deze uitzonderlijke periode zo veilig en goed als mogelijk doorkomt.

social enterprise voor ouderen Social enterprise

social enterpriseAlleszelf.nl inspireert en helpt ouderen sinds 2014 als social enterprise om langer en fijner zelfstandig te blijven wonen. Dat kan door een steeds completer aanbod van hulp en ondersteuning voor ouderen in heel Nederland op één plek te tonen. Inmiddels kent Alleszelf.nl tientallen thema’s met hulpinformatie en ruim 10.000 aanbieders.

Direct coronahulp voor ouderen vinden

Het complete overzicht van coronahulp is te bekijken op alleszelf.nl/informatie-advies/coronahulp door via de homepage een persoonlijke keuze te maken. Of ga hieronder direct naar de aanbieders:

Klik op het logo van uw keuze:

[Gastauteur:] Alleszelf.nl gaf deze informatie in de vorm van haar persbericht over 'Overzicht coronahulp ouderen gewild. Alleszelf.nl ziet andere vraag naar diensten'.


Schrijf je in voor de gratis nieuwsbrief

 

01-08-2021

Tags: ouderen overzicht coronahulp ouderen coronahulp hulpmiddelen

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl