2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Autoaanpassingen op maat om mobiel te blijven

Autoaanpassingen op maat om mobiel te blijven

De meeste mensen gebruiken hun auto dagelijks om zich zelfstandig en veilig te verplaatsen. Maar mensen met een mobiliteitsbeperking kunnen hier vaak moeilijk mee omgaan. Gelukkig zijn er een aantal handige producten beschikbaar die het mogelijk maken om met een aangepaste auto te blijven rijden. ZoKiesje.nl wijst je hier graag de weg om langer mobiel te blijven met allerlei handige hulpmiddelen en aanpassingen voor de auto.

maatwerk autoaanpassingen Autoaanpassingen op maat voor mensen met mobiliteitsbeperkingen

Welzorg.nl biedt een aangepaste auto om zelf te rijden voor elke wens dankzij een breed scala aan autoaanpassingen op maat. Zo kunnen mensen met een mobiliteitsbeperking plezierig zelfstandig blijven rijden en er gewoon nog lekker op uit gaan. De organisatie is dan ook een van de marktleiders op het gebied van autoaanpassingen op maat voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Zij bieden vele producten die gericht zijn op het verbeteren van de mobiliteit. Of het nu gaat om het aanpassen van bestaande auto's of het aanschaffen van een nieuwe aangepaste auto. Met de kwaliteit zit u altijd goed want Welzorg heeft het Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen.

Nationaal Keurmerk Hulpmiddelen

voordelen aanpassingen auto De voordelen van aanpassingen op maat

Het aanpassen van een bestaande auto of het aanschaffen van een nieuwe aangepaste auto biedt vele voordelen. Met een aangepaste auto kunnen mensen met een mobiliteitsbeperking zelfstandig blijven rijden. Het biedt ook meer zelfvertrouwen, zodat ze zich zelfverzekerder voelen bij het rijden.

welzorg Met de hulp van van Welzorg: alle 20 goed

Welzorg biedt een breed scala aan autoaanpassingen op maat. Het productaanbod omvat minstens 20 oplossingen zoals onder andere:

 1. Handbedieningen: met deze handbedieningen kunnen mensen met een mobiliteitsbeperking gemakkelijker hun auto besturen.
 2. Hoogteverstelling: met de hoogteverstelling kunnen mensen met een beperking hun stoel naar het juiste niveau verstellen voor maximale comfort.
 3. Automatische lift: deze lift biedt een veilige en gemakkelijke manier om in en uit de auto te stappen.
 4. Automatische stoelverwarming: met de automatische stoelverwarming is de stoel op een comfortabele temperatuur in te stellen.
 5. Draaibare stoelen: met de draaibare stoelen kunnen mensen met een mobiliteitsbeperking hun stoel in de juiste positie draaien voor gemakkelijk instappen en uitstappen.
 6. Automatische stoelfuncties: deze automatische stoelfuncties maken het gemakkelijker om de stoel in de juiste positie te verstellen.
 7. Automatische gordelspanner: met deze gordelspanner kunnen mensen met een beperking zichzelf gemakkelijker en veiliger in de auto vastzetten.
 8. Hoogteverstelbare pedalen: deze pedalen zijn gemakkelijk aanpasbaar aan de lichaamsbouw.
 9. Automatische versnellingspook: de automatische versnellingspook maakt het gemakkelijker om de versnellingen te bedienen.
 10. Ruitenwisser automatisch: de automatische ruitenwisser vermindert de kans op ongelukken door rijden in slecht weer en maken het gemakkelijk om de auto schoon te houden.
 11. Automatische parkeerhulp: met de automatische parkeerhulp is parkeren eenvoudiger, zelfs in kleine ruimtes.
 12. Automatische stuurhulp: de automatische stuurhulp maakt het sturen in drukke verkeersomstandigheden simpeler.
 13. Automatische remhulp: de automatische remhulp maakt het remmen gemakkelijker, waardoor de kans op ongelukken vermindert.
 14. Automatische schakelhulp: met de automatische schakelhulp kan men moeiteloos schakelen, zodat men zich zelfverzekerder voelt bij het rijden.
 15. Automatische airco: met deze airco is de auto op een comfortabele temperatuur in te stellen.
 16. Automatische boordcomputer: de boordcomputer geeft real-time autoinformatie, waardoor navigeren een fluitje van een cent wordt.
 17. Stuurwielverwarming automatisch: met de automatische stuurwielverwarming is het stuurwiel op een comfortabele temperatuur te houden.
 18. Automatische spiegels: de automatische spiegels maken het gemakkelijker om de auto te besturen, zelfs in slecht weer.
 19. Automatische koplampen: met de automatische koplampen is de auto veiliger te besturen, zelfs in donkere omstandigheden.
 20. Automatische portiervergrendeling: de automatische portiervergrendeling maakt de auto  veilig vergrendelen wel heel eenvoudig.

veiliger rijden Volop autoaanpassingen op maat

Kortom, Welzorg biedt een breed scala aan autoaanpassingen op maat voor mensen met een mobiliteitsbeperking, waardoor zij zelfstandig kunnen blijven rijden. Met deze producten kunnen mensen met een beperking hun auto daarbij ook nog eens veel comfortabeler en veiliger besturen.

[ Foto autoaanpassingen op maat :] door The Lazy Artist Gallery via Pexels.

Lees meer over zorgzame oplossingen in de Categorie Zorg >>


Schrijf je in voor de beweeglijke nieuwsbrief

 

 

19-12-2022

Tags: Autoaanpassingen op maat Zorg Vervoer

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl