2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Zo maak je de beste keuze bij cloud hosting

Zo maak je de beste keuze bij cloud hosting

[Gastbijdrage] De Cloud is een technische ontwikkeling die een ware revolutie heeft voortgebracht op het internet. Je bent immers niet langer gebonden aan het hebben van een fysieke server om je data op te slaan. Met de juiste cloud hosting kan alles op een plek worden verzameld waar je altijd bij kunt. Daarbij is echter een grote keuze in soorten hosting voor de cloud en de aanbieders die er zijn. Heb jij moeite met het maken van de juiste keuze? In deze blog geven we je een aantal criteria zodat je de juiste optie voor jezelf kiest.

Vergelijk de beveiliging Vergelijk de beveiliging en backups

In de eerste plaats is het van groot belang om te kijken naar de beveiliging en backups die je cloud hosting maatschappij aanbiedt. Je wilt immers niet dat er gegevens weglekken of verloren raken. Kies dus een provider die een goede beveiliging en backup politiek heeft.

schaalbaarheid Vergelijk de flexibiliteit en schaalbaarheid

Ten tweede is het van belang om te kijken naar de flexibiliteit en schaalbaarheid van de cloud hosting. Je wilt namelijk dat je hosting meegroeit met jouw website of applicatie. Als je een kleine site hebt, is er geen behoefte aan een groot pakket. Heb je echter een website of applicatie die snel groeit, dan moet je kunnen schalen naar een groter pakket. Op deze manier hoef je niet meteen een heel groot pakket te nemen en kun je op tijd opschalen.

prijzen cloud hosting Vergelijk de prijzen

Tot slot is natuurlijk de prijs een belangrijk punt van aandacht. Het is verstandig om verschillende providers met elkaar te vergelijken op prijs. Kijk echter niet alleen naar de prijs, maar ook naar de kwaliteit die je krijgt voor die prijs. Een provider met een iets hogere prijs kan je namelijk een stuk beter helpen dan een provider met een lagere prijs.

Keuze in cloud hosting gemaakt?

Al met al is het vinden van de juiste Cloud hosting niet zo moeilijk als je aanvankelijk zou denken. Door van de criteria in deze blog goed gebruik te maken, vind je daardoor zeker een pakket bij aanbieders als TransIP waar je blij mee zult zijn.

Meer voor ondernemers vind je via de Categorie Ondernemen >>

[Gastauteur Cloud hosting en beeld:] Hypernode, onderdeel van team.blue.


Ontvang de nieuwsbrief voor meer cloud hosting

 

 

18-11-2022

Tags: Cloud hosting ondernemen

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl