2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
De beste laptoprugzakken voor gemak en stijl

De beste laptoprugzakken voor gemak en stijl

[Advertorial] De beste laptoprugzakken maken het je gemakkelijk om je persoonlijke spullen (inclusief je laptop natuurlijk) mee te nemen naar het werk, de zaak, naar school of de universiteit. Ze zijn handig en comfortabel voor op reis, maar hebben toch voldoende capaciteit voor al je draagbare items en apparaten. Het is ook praktisch zonder in te boeten aan stijl of mode.

Lees hier op ZoKiesje.nl meer over de beste laptoptassen van topmerk Case Logic. Met het motto 'Life, simplified' passen deze 'handy items' perfect bij je dagelijkse, mobiele behoeften en ga je nog stijlvol over straat ook. Maar kies eerst wel even de juiste maat...

Check de afmetingen Check de afmetingen van je laptop

Hoe weet je of je laptop in het laptop-vak past? Het laptop-vak mag niet te groot zijn. De laptop moet stevig in het vak staan ​​en kan beter niet te los zitten. Meet daarom eerst je laptop op. De afmetingen van laptops (en ook tablets) worden meestal in inches weergegeven. Inches komen uit het VK en de VS en inches worden gebruikt als een variant van centimeters. Natuurlijk zijn er verschillen, maar dit is de beste vergelijking.

Eén inch staat gelijk aan 2,54 centimeter, dus je berekent gemakkelijk de grootte van je laptop. Op internet vind je ook makkelijk een omrekentabel of -tool anders. Weet je niet zeker hoeveel cm je laptop (of tablet) is, dan kan je dit eenvoudig bepalen door diagonaal op te meten. Gebruik een liniaal om het in de linkerbenedenhoek van het scherm te plaatsen en meet naar de rechterbovenhoek. Is je laptop scherm bijvoorbeeld 33 cm? Dan heb je een 13 inch laptop. Nu je het laptopformaat weet, is het makkelijker om een ​​fijne, goed passende laptoptas te kopen.

De aller beste laptoprugzakken De beste laptoprugzakken en -tassen

Laptoprugzakken maar ook laptoptassen kunnen zowel praktisch als trendy zijn. Deze twee vormen zijn niet voor niets de meest populaire opties op de markt. Of stop je je kostbare laptop en/of tablet liever in een sleeve in je standaard rugzak? Of ga je toch liever voor een boodschappentas of zo'n gigantische rugzak voor gamers? Alles kan en mag natuurlijk.

Life, simplified Life, simplified: Je leven vereenvoudigd

case logicDit is een treffend credo van Case Logic en zegt in een notendop waar je mee geholpen wordt. Hun brede mobiele assortiment van koffers, rugzakken, tassen en sleeves voor laptop en tablets wordt elke dag over de hele wereld gebruikt.

 

Ik ben een doorzetter. Ik leef elke dag voor de volle 100%.

Ik ga 's morgens de deur uit en stop niet totdat ik 's avonds thuiskom.

Ik heb mijn bezittingen en elektronische apparaten bij me,beschermd en toegankelijk, zo blijf ik in contact! 

Herken je je in dit profiel en kom je ook graag op plaatsen die eigentijds, divers, vooruitstrevend, levendig, dynamisch en vol activiteiten zijn kansen bieden? Dan is er vast een laptoprugtas van Case Logic die voor jou het mobiele verschil maakt. Wie wil er nu niet werken om te leven in plaat van andersom!

slimme oplossingen Dankzij slimme oplossingen voor onderweg

Case Logic combineert kwaliteit en stijl met slimme oplossingen voor een actief stadsleven. Als je goed oplet, zie je het overal om je heen bij moderne, vooruitstrevende gebruikers. Het assortiment bestaat naast deze goede laptoprugzakken en -tassen ook uit tablet- en laptopsleeves, tablethoezen, cameratassen en elektronicahoezen.

Laptop Backpack De Case Logic Laptop Backpack

De Case Logic Laptoprugzakken hebben aparte vakken om je computer, tablet en andere mobiele accessoires veilig in op te bergen.

Voor elk model

Naar keuze zijn ze beschikbaar voor elk model laptop zoals de:

In elke kleur

Daarbij heb je, afhankelijk van het model laptoprugzak de keuze uit een heel scala aan kleuren:

kleuren laptoprugzak

Met elke ruimte

Voor welke capaciteit ga je vervolgens? Ben je meer een type voor een compactere daypack, een flinke backpack of moet je rugzak vooral gerecycled zijn? Er zijn zelfs versies op wieltjes voor de echte reiziger met gewicht.

backpackmultifunctioneelrecycled laptoprugzak

En de beste garantie

Wat je ook kiest, Caselogic streeft ernaar om superieure producten te leveren die op kwaliteit zijn getest en gegarandeerd zijn tegen materiaaldefecten dankzij het echte vakmanschap.

Gekozen uit de beste laptoprugzakken?

Zoals je ziet, is er altijd wel een topmerk-laptoprugzak die bij je past. Zo gaat niet alleen je electronica langer me maar ook je rugzak zelf. We wensen je veel reis-, werk-, en studieplezier!

Meer voor je PC & Mobiel >>

[ Beelden De beste laptoprugzakken :] Thule Organization Solutions


Blijf ook mobiel met de nieuwsbrief

 

 

12-09-2022

Tags: De beste laptoprugzakken Werk Studie Ondernemen

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl