2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
De leukste gadgets als cadeau kies je hier

De leukste gadgets als cadeau kies je hier

Het coolste aan leven in de 21e eeuw is dat we inmiddels zo geavanceerd zijn dat bijna elk denkbaar alledaags voorwerp een soort hightech equivalent heeft. Dat biedt kansen om voor de dag te komen met een origineel cadeaugadget als cadeau. Want zeg nou zelf, je vrienden en familie verdienen toch meer dan weer zo’n standaard cadeaubon voor hun verjaardagen, feestdagen en jubilea? Maak hieronder je cadeaukeuze uit de coolste, nieuwste, handigste én gewoon de leukste gadgets voor elke feestelijke gelegenheid: voor verjaardagen en de verschillende feestdagen.

De leukste gadgets als cadeau op verjaardagen

Verras je vrienden of je familie of vrienden met een bijzonder verjaardagscadeau. In de bekende gadgetshop coolgift.com vonden we deze drie persoonlijke cadeaus om goede sier te maken op elke verjaardag. Kijk voor meer cadeau ideeën ook eens in deze winkel speciaal onder verjaardag vrouw of man. Handig he!

gameconsole cadeau Terug in de tijd voor gamefreaks: de mini gameconsole

arcade game computer

Laat de goede oude Arcade-tijd herleven met de leukste 8-bit games van deze goud-ogende mini-gameconsole Je speelt er altijd en overal meer dan 150 klassieke spellen op, van ‘Monkey Running’ tot ‘Breakout en ook allerlei racespelletjes en pokergames. Dit zakformaat spelcomputertje is het beste cadeau voor elke retrofreak.

diefstalbeveiliging kado Voor zonaanbidders: factor 30 diefstalbeveiliging

voor zonaanbidders

Je kent vast het probleem, je wilt gaan zwemmen maar waar laat je dan je kostbare spullen?  Nou gewoon, in dit fictieve flesje zonnebrandcrème. Geef dus zo’n ideaal verborgen opbergplek voor cash geld, sleutels en pasjes cadeau. Zelfs een flinke smartphone past er in. De kostbaarheden zijn naast tegen diefstal ook nog eens beschermt tegen weersinvloeden en zand. Over goede bescherming gesproken!

luidspreker smartphone Voor muziekliefhebbers: de natuurlijke CoolGift.com

luidspreker mangobeat

Verbaas je over de symbiose van techniek en natuur bij deze houten luidspreker. Het speciaal uitgeholde mangohout versterkt het geluid van een smartphone tot maar liefst, 5 tot 8 keer. Dit kan dankzij de natuurlijke resonantie van het materiaal. Pluspunt is dat deze ‘handmade’speaker gewoon zonder netstroom of batterijen werkt. Dit cadeautje klinkt nog eens goed he!

De leukste gadgets cadeau tijdens de feestdagen

Deze blijmakende cadeaus op feestdagen zoals Sinterklaas en Kerst zijn een gegarandeerd succes. Of er nu gloednieuw telefoonaccessoire uit de surprise komt of dat je een ludiek gadget als kerstcadeau geeft, het is altijd feest! Deze trendy gadgets bieden een blik op de toekomst en zijn ook nog eens nuttig en handig:

Keyfinder cadeau als gadget Voor de slimme slordervos: Smart Bluetooth Keyfinder

Bluetooth Keyfinder

Hiermee vind iedere chaoot verloren voorwerpen steeds weer in een oogwenk terug. Van sleutels tot portemonnee en handtas. Maar we hopen dat dit niet nodig is voor je huisdier of peuter, alhoewel dat op bijvoorbeeld het strand best een veilig idee kan zijn. Het enige wat aandacht vraagt is bevestiging van dit tracking gadget aan het dierbare ‘object’. Zo geef je ook nog eens een onbezorgde feestdagen of cadeau.

Laptoptafel Voor de schermverslaafde: verstelbare Laptoptafel Bamboe

Verstelbare Laptoptafel

Werken, eten, studeren, lezen of een film kijken. Je geeft gemak en ergonomie cadeau met deze laptopstandaard. Want iedereen kan zo gewoon in bed of relaxstoel blijven terwijl de laptop zijn ding kan doen. Het scheelt rugklachten dankzij de verschillende standen die mogelijk zijn. Zo is zowel het blad als het werkvlak instelbaar. Zo maak je van een werkplek ook zo een lunchplek. Het materiaal is van vederlicht bamboe en na gebruik klap je de laptopstandaard zo weer in tot een compact opbergmaatje.

Led beanie muts Voor de nachtbraker: Led beanie muts

mobiele lamp cadeau

Hoe thematisch is dat? Geef wat licht in de duisternis cadeau en dat hoeft niet alleen in de donkere decemberdagen. Met deze muts op gaan avond- en nachtbrakers handiger op stap in het donker. Of dat nou op de camping of festival is, op weg naar huis na een avondje stappen of tijdens een rondje joggen 'avonds of vroeg in de ochtend. Geef daarom deze hippe LED Beanie Muts cadeau.

slimme stekker geven Voor de wijsneuzen: de slimste stekker

slimme stekker cadeau

Eigenlijk geef je een hightech lampbediening cadeau met deze wifi-tussenstekker. Zo bedien je bijvoorbeeld heel simpel een lamp met de smartphone. Afgebeeld is de slimme stekker van SONOFF. Het is een intelligente tussenstekker die je gewoon in het stopcontact steekt. Vervolgens schakel je dan elk apparaat dat je erop aansluit want dit leuke gadget werkt gewoon op wifi.

Je leukste gadgets als cadeau gevonden?

Dat moet haast wel met dit leuke cadeaulijstje. Kijk anders zelf even rond op de coolgiftshop. Je selecteert er makkelijk op type cadeau en doelgroep. Kies maar uit onder Home & Lifestyle, Tech & Gadgets of Fun & Games. Er zijn volop cadeau-ideeën en vergeet vooral de saleshoek niet.

Bekijk anders ook nog leuke cadeaus voor vaderdag of moederdag op ZoKiesje.nl of kies uit een van deze sportieve presentjes.


Geef jezelf de gratis nieuwsbrief cadeau

 

 

[Hoofdfoto cadeau geven via Pexels door Moose Photos | Productfoto's via CoolGift.com]

17-08-2022

Tags: De leukste gadgets als cadeau maatschappij

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl