2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Renovatie betalen? Zo gaat het gemakkelijker

Renovatie betalen? Zo gaat het gemakkelijker

Zit je al een langere tijd na te denken over een grote renovatie, maar weet je niet hoe je deze moet financieren? Dan is het aanvragen van een persoonlijke lening misschien wel de ideale oplossing voor je. In dit artikel leggen we je uit wat een persoonlijke lening is en waar je dit voor kunt gebruiken, zoals een renovatie betalen.

persoonlijke lening Wat is een persoonlijke lening?

Een persoonlijke lening is een bedrag dat je kunt lenen op basis van je inkomen en vaste lasten. Het is een lening die je dus privé afsluit. Na het toetsen van je inkomen en je laste  krijg je het maximale bedrag van je persoonlijke lening in één keer op je bankrekening gestort.

Je betaalt deze lening in een vooraf bepaalde looptijd met een vaste rente af. Dit betekent dat je niet eerder kunt aflossen en precies weet welke bedragen je voor hoe lang moet betalen. Ook staat de rente hier dus vast: zo weet je dus precies waar je aan toe bent bij het afsluiten van een persoonlijke lening.

aankopen doen Waar kun je een persoonlijke lening voor gebruiken?

Een persoonlijke lening kun je gebruiken voor het doen van aankopen die je in één keer of voor het grootste deel moet aflossen bij aanschaf. Het kan hier om een nieuwe auto gaan, maar ook over het doen van een renovatie in je woning, bijvoorbeeld een nieuwe keuken of een aanbouw. Een persoonlijke lening is de ideale manier van geld lenen voor dit soort type aankopen, omdat je het bedrag in één keer ontvangt.

verbouwing financieren

rente renovatie betalen Rente over je renovatie betalen

Vergeet niet: een persoonlijke lening blijft een lening. Dit betekent dus dat je zodra je leent, geld verschuldigd ben bij de kredietverstrekker. Een lening kost geld, omdat je rente betaald. Ga dus altijd bedachtzaam om met het feit of je die lening echt nodig hebt.

Route naar je verbouwing

Hopelijk weet je nu de route naar een mooie verbouwing. Meer tips hiervoor kan je delen via de contactpagina of in een reply op onze socials.

geld lenen

[ Foto Renovatie betalen via Pexels] Kleurstalen (CC0) Aannemer van Mikael Blomkvist.

Nog meer financiële tips >>

Ontvang de gratis nieuwsbrief

 

 

21-05-2022

Tags: Renovatie betalen Huis Financiën

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl