2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Sportieve cadeaus kiezen voor elke verjaardag

Sportieve cadeaus kiezen voor elke verjaardag

Het kan nogal een uitdaging zijn om te achterhalen wat het beste verjaardagsgeschenk is, zeker als het je geliefde of beste vriend(in) is. Je wilt natuurlijk wel de laatste zijn om de cadeauplank mis te slaan op deze speciale dag. Is jouw jarige gek van sport? Met deze sportieve cadeaus voor de ware sportliefhebbers kom je origineel uit de hoek. Durf gewoon iets geks of bijzonders te geven voor zijn of haar verjaardag en dan ben je zelf ook ook zo maar de gevierde persoon.

Gepersonaliseerde voetbalhanddoek Gepersonaliseerde voetbalhanddoek


strandlakenShop dit cadeau voor de jarige als deze een echte passieve voetballer is en dus geen wedstrijd op tv wil missen.Er bestaan handdoeken voor het strand van alle bekende (inter)nationale voetbalclubs zoals bijvoorbeeld van Ajax, Real Madrid, FC Barcelona en Manchester City.

Zo komt de jarige ook nog eens in beweging want zo'n strandlaken stimuleert het zwemmen.

 

Hockeystick flesopener Hockeystick flesopener cadeau

flesopenerWat dacht je van een sportieve flesopener voor hockeyfans? Deze is gemaakt van een authentieke hockeystick die gebruikt is in hockeywedstrijden. Met dit originele cadeau oogst je waardering, vooral als de ontvanger gepassioneerd is over hockey (en een drankje op zijn tijd). Hiermee spreek je helemaal zijn of haar taal uiteraard.

 

prints wintersport Prints van de wintersport als geschenk

printsDit is een prachtig cadeau voor skifanaten maar ook gewoon tijdens de winterperiode. Het kan een eigen persoonlijke foto zijn of je kiest een van de platen met prachtige wintersporttaferelen. Van sportief tot romantisch, er is voor elk wat wils met vast altijd een mooie kleurcombinatie van wit en hemelsblauw.

 

bierglas Hand geblazen honkbal bierglas

bierglasAls de desbetreffende persoon gepassioneerd is van de teamsport honkbal moet je hier echt eens naar kijken. Want met dit sierlijke handgeblazen, geëtste bierglas met een afbeelding van een pitcher zal hij of zij graag gezien worden. Er mag ook o.o in uiteraard. Nog mooier is een set van deze bierpullen voor een bijzonder gezellig avondje.

 

voetbal geschenk Voetbal voor kampioenen

voetbalOf ga voor een voetbal die ook gebruikt wordt tijdens in de eredivisie, tijdens een EK, WK of de olympische spelen. De jarige waant zich niet alleen jarig maar ook een ware kampioen, ongeacht de aanwezige voetbal skills.

Kies een merkvoetbal of gewoon een ludiek oranje exemplaar voor op straat of en echte KNVB-voetbal met onze trotse leeuw.

 

Tafeltennisnet Uitschuifbare Tafeltennisnet

tafeltennisnetjeEen echte tafeltennistafel zou wel een heel duur cadeau zijn maar met dit uitschuifbare tafeltennisnet maak je van elke tafel in een oogwenk een leuke pingpong tafel. Weer of geen weer! Je schuift het uit en klemt het an weerszijden op mde tafel. Dan hoef je alleen nog even de stoelen aan de kant te zetten en spelen maar, ook direct tijdens de verjaardag. Een verjaardagscadeau dat dus altijd goed is.

 

Album voor sportkaartjes Album voor sportkaartjes

album kaartjesDit zogenaamde Ticket Stub Diary is een album, ook wel een soort dagboek. Het is met recht een origineel geschenk dat sportherinneringen laat bewaren en herbeleven. In dit boekje bewaar je sportkaartjes maar je kunt er ook ander kaartjes en tickets van andere uitjes in bewaren. Van een leuk festival- of museumbezoek mag natuurlijk ook.

 

darts cadeau Compleet Jack Daniels dartkabinet

dartmeubelDit unieke dartmeubel geef je inclusief dartset, steeltip sisal dartbord en 2 sets dartpijlen met flights en shafts van Jack Daniels. Dit is echt een heel gaaf cadeau met alles wat nodig is om te darten. Een superleuk kabinet met heel coole Jack Daniels design flights en pijlen.

Maar er zijn nog meer goede dartborden. Er bestaan ook borden waar je elektronisch de stand kunt bijhouden en met LED-verlichting.

 

Portemonnee Portemonnee voor de pols

ZweetbandDeze handige, sportieve armband kan de jarige mooi gebruiken tijdens het sporten. De band is multifunctioneel want is direct ook een zweetbandje voor tijdens de sportinspanning. Achter de handige rits is ruimte voor geld en ander waardevolle spullen, bijv. de smartphone of oortjes. Dit is ook echt weer een van die sportieve cadeaus voor de fietser, hardloper, fitness'er en nog veel meer sporten!

 

Sportieve cadeaus mok De mok met sportthema als geschenk

Het is een mooie manier om je geliefde of vriend/vriendin te laten herinneren aan het spel en/of de club die zij steunen tijdens en heerlijk kop eh mok koffie. Bekijk hier de verschillende soorten mokken met en sportief uiterlijk. Zoals 'Ik hou van voetbal' maar hockey maar net zo goed van handbal of hockey natuurlijk.

 

Sportieve cadeaus onderzetter Sportieve cadeaus: onderzetters

onderzettersDit zijn de perfecte cadeautips voor iemand die er ook tijdens een gezellige borrel sportieve herinnering ophaalt. Dat gaat dan natuurlijk over al die prachtige wedstrijden die de jarige ooit heeft meegemaakt en daar helpt zo'n 'bijpassende' sportieve onderzetter helemaal goed bij. Je zou er gewoon emotioneel van worden.

 

Genoeg ideeën voor sportieve cadeaus?

We kunnen nog wel even doorgaan met aparte cadeautips voor sportliefhebbers maar waarschijnlijk kan je de rest nu zelf ook wel invullen. Uit het bovenstaande artikel heb je in ieder geval verschillende geschenkideeën gekregen om je sportliefhebber mee te verrassen op hun verjaardag.

[Foto's Sportieve cadeaus :] Hoofdvisual CC0 via Pexels | Opener & bierglas Etsy | Overig Bol.com


Schrijf je in voor de sportieve nieuwsbrief

 

02-05-2022

Tags: Cadeau-ideeën voor sportliefhebbers

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl