2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Zo koop je eerlijk online tegen de beste prijs

Zo koop je eerlijk online tegen de beste prijs

Vergelijk jij ook graag online om zeker te weten dat je niet teveel betaalt voor een product? Dat is een retorische vraag natuurlijk want je zult wel gek zijn om dat na te laten. Maar ja, snelheid, gemak en comfort wil ook wat. Voor de beste prijs op internet moet je wel zelf aan de slag. Maar het blijft hoe dan ook jouw acceptatie van een door de verkopende partij vast getoonde prijs. Dat is raar in een tijd waarin we juist pretenderen dat de klant steeds meer invloed heeft en zelf zijn keuzes maakt. Dat moet en kan anders bedacht het platform Vraagbod. Zij draaien nu de markt geheel om en dat is in jouw voordeel. Lees hoe!

Online shoppen voor de beste prijs

Tot nu toe kies je online dus uit voorgeschotelde prijzen. Daartussen kan je na vergelijken dan wel of niet beslissen te kopen. Zo biedt Google nu via hun shopping pages zowel producten als vergelijkers voor die producten aan. Daarnaast geven online warenhuizen ook een heel breed aanbod en kan je online kortingscodes scoren voor extra voordeel. Hoe dan ook blijft de online etalage een star verhaal gebaseerd op aanbod en aanvaarding. Het initiatief van Vraagbod biedt een ultieme manier om goedkoper en slimmer te kopen en dat komt van pas in deze dure tijden.

beste aanbod Zelf beste aanbod kiezen

De startup VraagBod draait de verkopersmarkt nu geheel om en geeft jou de macht als koper. Zo leiden zij de wereld van de Retail en Etail nu naar Metail zoals zij grappig stellen. Daarbij staat jouw vraag centraal.

Zo laat je de markt voor je werken en heb jij de beste deal:

  1. Shop rond in de leuke categorieën
  2. Geef aan welk product je wilt hebben
  3. Laat aanbieders jou realtime hun beste prijs geven.
  4. Ga voor de beste prijs!

Het motto is zo terecht: 'Waarom nog op zoek gaan naar de beste prijs als je hem ook kunt vragen'. Dit is echt een nieuwe manier van kopen die consumenten steeds vaker gaan gebruiken.

minder zoeken Minder zoeken en vergelijken

Je ziet het vast al; je hoeft minder te zoeken en te vergelijken en dat bespaart je veel tijd die je ook online veel beter kunt besteden. Je krijgt naast meer inzicht ook kortingen aangeboden die waar je anders geen weet van zou hebben. Laat de leveranciers zich maar onderling de tent uit knokken om hun product aan jou te verkopen. Dat drukt namelijk de vraagprijs en daardoor kies jij de beste prijs. Het is net een veiling maar dan zonder veilingmeester en met alleen jijzelf aan de knoppen.

Groeiend aanbod beste prijs Groeiend aanbod

Zoals gezegd is het een startup dus het aanbod groeit nog sterk waardoor er steeds meer aanbieders gaan concurreren met elkaar. Je vindt er nu al heel verschillende producten zoals speelgoed, keukenmachines, kleding en rugzakken maar ook electronica en IT. Elke online winkelier mag meedoen met het initiatief en meebieden om jou een scherp aanbod te doen.

veilig shoppen Veilig en vrijblijvend voor de beste prijs

Verder is het goed om te weten dat je nadat je de beste keuze hebt gemaakt direct via het VraagBod platform kunt betalen zonder tijdrovende doorverwijzingen waarbij je weer andere accounts moet aanmaken. Het platform garandeert je online veiligheid en deelt je gegevens alleen met de verkopende partij. Bovendien onderhandel je geheel vrijblijvend totdat je op de bestelknop van je voordeligste product klikt.

bod plaatsen

kussens kopen Proef op de koopsom

Dit initiatief vraagt natuurlijk op een proef op de som. Na een leuk shoppingrondje op de site kwamen we uit bij een brede range aan rugzakken, zeker ook van bekende, goede merken. In tegenstelling tot andere productgroepen zoals speelgoed was het aantal aanbieders hier nog wel beperkt maar dat ligt duidelijk aan de frisse start. Waarschijnlijk zullen de aanbiedingen steeds scherper worden bij meer concurrentie. Leve de marktwerking! Toch ontvangen we na de productkeuze al snel een bod met een mooie korting. Na aanvaarding zat de rugzak de volgende dag al op onze redactionele rug!

accepteer bod beste rpijs

Slimmer en eerlijker?

Wat is jouw ervaring met deze slimmere en eerlijkere manier om te kopen? Laat het weten via onze contactpagina of deel het in onze socials.

Doe hier meer financiële inspiratie op >>

Schrijf je ook in voor de beste nieuwsbrief

 

 

[ Foto's de beste prijs :] Met dank aan Vraagbod

 

28-03-2022

Tags: De beste prijs financiën

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl