2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Zo word je zelfstandig reisadviseur

Zo word je zelfstandig reisadviseur

Kom je maar niet tot een studiekeuze of de baan van je dromen? Maar weet je wel van jezelf dat je graag zelfstandig werkt, mensen helpt en een voorliefde hebt voor reizen? Denk dan eens aan een carrière in de spannende reiswereld, bijvoorbeeld als zelfstandig reisadviseur. ZoKiesJe.nl vertelt je graag over de mogelijkheden en in het bijzonder over de leuke opleiding tot zelfstandig reisadviseur. Van vakopleiding tot leuke job is een prachtige reis!

kussens Wat doet een reisadviseur

Als reisadviseur geef je reizigers reisvoorstellen op maat. Je bepaalt zelf waar en wanneer je dit reisadvies geeft. Zo geef je naar eigen inzicht als reisadviseur een passend reisplan en begint de reis voor de klant al tijdens het boeken. 

erkend leerbedrijf Traject voor elke ervaring

Je kunt natuurlijk reisadviseur worden via een uitgebreide MBO-of HBO-opleiding Toerisme. Voor de vakopleiding zelfstandig reisadviseur hoef je echter geen specifieke werkervaring in de reiswereld of vooropleiding te hebben, alleen dus een passie voor reizen. Je kunt ook makkelijk instromen als je in een andere branche werkzaam ben.

personal travel academy

De Personal Travel Academy is zelfs speciaal voor opgericht voor iedere reisfan, of je nu veel, weinig of helemaal geen ervaring hebt in de reisbranche.

Erkend leerbedrijf

Dankzij verschillende opleidingen tot zelfstandig reisadviseur is er voor elk ervaringsniveau wel een passend traject. De organisatie Personal Touch Travel achter de bijzondere Personal Travel Academy is niet voor niets een erkend leerbedrijf voor de opleiding tot reisadviseur.

Je kunt zowel een voltijdopleiding (3 maanden) als een deeltijdopleiding (6 maanden) volgen. De opleiding via de Personal Travel Academy is helemaal gericht op het vak van zelfstandig reisadviseur en is de enige opleiding waar je leert om de theorie direct in de praktijk toe te passen. Voor je het weet kan je al aan de slag met jouw reispassie!

Het leerbedrijf is een initiatief van de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). 

sbb

reizen als baan Van reizen je werk maken

Als je na de opleiding zelfstandig gaat werken als reisadviseur van Personal Touch Travel mag je advies op maat geven voor wereldwijde reizen. Dat kan bijvoorbeeld een avontuurlijke rondreis zijn zoals je die zelf ook wel zou willen maken of misschien al hebt gemaakt. Maar ook ben je thuis in luxe stedentrips. Zo heb je echt een zelfstandige job waarin je je liefde voor reizen helemaal kwijt kunt.

Jawel, je bent met het doorlopen van de opleiding dan zelfstandig ondernemer met alle vrijheid om zelf te beslissen welk reisadvies bij je klanten past. Je werkt dan binnen de franchiseformule van Personal Touch Travel en staat er daarom niet alleen voor: je bent verzekerd van de support van een professionele reisorganisatie.

aanmelden opleiding reisadviseur Doorpakken

opleiding reisadviseur volgen

Nieuwsgierig geworden? Ontdek dit nieuwe werken en maak jezelf lid van de allerleukste reisclub van Nederland! Velen gingen je al voor en met succes. Je kunt een informatieavond bezoeken, daar is er elke maand een van. Of je neemt contact op via de site waar je je ook kunt inschrijven voor de opleiding tot zelfstandig reisadviseur.            

Zelfstandig reisadviseur iets voor jou?

Dan wensen we je een reislustige carrière. En weet dat er anders genoeg andere mogelijkheden zijn voor studie of werk.

Schrijf je ook in voor de spannende nieuwsbrief

 

 

[ Visuals Foto's Zelfstandig reisadviseur :] Hoofdvisual van Te lensFix via Pexels | logo's van desbetreffende organisaties.

ReizenReizen

14-03-2022

Tags: zelfstandig reisadviseur studie

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl