2010-dane-deaner-284390-unsplash Zo Kies Je
Voordeliger verzekeren? Doe de bespaarcheck!

Voordeliger verzekeren? Doe de bespaarcheck!

'Verzeker dat wat je niet kunt dragen' is een oude wijsheid. Met de juiste verzekeringen dek je financiële risico's af en dat is wel zo rustgevend. Daarom is het eigenlijk raar dat we verzekeren saai vinden en uitstelgedrag vertonen. ZoKiesje.nl bewijst je hier graag het tegendeel. Lees in dit bericht hoe je nu heel gemakkelijk én met een flinke besparing je verzekeringen vergelijkt. Ga je voor voordeliger verzekeren? Combineer en kies nu slim met de speciale bespaarcheck t.w.v. €79,-!

Voordeliger verzekeren belangrijk

Maak voor jou de financieel veiligste keuzes in de drie soorten verzekeringen die er zijn; de schade-, zorg- en levensverzekeringen. Binnen de schadeverzekeringen heb je een ruime keuze aan mogelijkheden voor een passend pakket:

Met deze verzekeringen dek je het risico van een 'onverwachte’ gebeurtenis' af. Met de online mogelijkheden van tegenwoordig is de klassieke verzekeringsadviseur die voor het afsluiten van deze verzekeringen graag bij de mensen thuis komt een onnodige kostenpost. Online kan je nu prima de persoonlijke connectie van deze oude tussenpersoon combineren met de online mogelijkheden van nu. Voordeliger verzekeren? Doe de online bespaarcheck!

Bespaar tot € 240,- in 5 minuten

Hoe mooi zou het zijn als je in 5 minuten tot € 240,- op je verzekeringen kunt besparen? En dat elk jaar opnieuw? Met de tool van Vergelijkdirect.com vergelijk je, de naam zegt het al, direct heel gemakkelijk alles wat je maar wilt verzekeren gewoon online. Voor jou als trouwe ZoKiesje.nl-fan mogen we je van een speciale aanbieding laten profiteren...

Maak gratis gebruik van de bespaarcheck

Met de bespaarcheck t.w.v. € 79,-.kan je heel slim verzekeringen kiezen en combineren. Daarbij wordt je aan de hand genomen om te bekijken wat je nu wel en niet kunt en zou moeten verzekeren. Profiteer direct van deze gratis ZoKiesje.nl-Bespaarcheck-actie:

Gratis verzekeringscheck? Klik hier!

verzekeringen vergelijken

De financiële adviseurs van Vergelijkdirect.com kunnen je zonder verplichtingen direct helpen maar kijken ook elk jaar weer of je verzekeringspakket up to date is en dus past bij je actuele persoonlijke situatie. Vergelijkdirect.com wil je zo blijvend een totaaloplossing bieden. Sinds de vliegende start in 2013 hebben zij ruim 600.000 vergelijkingen gemaakt voor verzekeringen maar ook voor energie en telecom. Zo regel je met de beste service je vaste lasten tegen een scherp tarief met passende voorwaarden.

vergelijk verzekeringen direct

Nachtrust verzekerd?

Hopelijk ben je overtuigd van het belang van een passend verzekeringspakket. We zijn benieuwd of bovenstaande Bespaarcheck je is bevallen. Laat het gerust weten, ook als je nog meer verzekertips hebt. Zo kiezen we met elkaar voor een goede nachtrust zonder financiële zorgen. Lees hier meer financiële tips >>


Ontvang de beste keuzes nieuwsbrief

 

 

[Foto:] Hoofdvisual Artem Podrez via Pexels | Overig met dank aan Vergelijkdirect.com

 

26-01-2022

Tags: Voordeliger verzekeren? Doe de bespaarcheck! verzekeren besparen

Deel
Deze website is gemaakt met Websitemachine.nl